Partner MKF osvojio 3. mjesto na odbojkaškom turniru za djecu na onkologiji!

Filantropi

Partner MKF osvojio 3. mjesto na odbojkaškom turniru za djecu na onkologiji!

27.06.2019 10:10:43 / Izvor: Akta.ba

U organizaciji odbojkaške "Akademije MIKASA" Tuzla, "DMF Office" Tuzla i društveno najodgovornijih firmi sa područja TK, žene, radnice Partner MKF, i ove godine su se odazvale i učestvovale na humanitarnom turniru u odbojci.

Turnir pod nazivom "DMF Office za djecu i majke ONKOLOGIJE UKC-a Tuzla", organizovan je s ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu opreme, koja će malim pacijentima omogućiti kvalitetniji i zabavniji boravak na dječijem odjelu UKC-a Tuzla.

Partner je, kao i nebrojeno puta do sada, smatrao da je odgovoran uključiti se u jednu ovakvu humanu akciju i pokazati da ne smijemo gubiti vjeru u humanost i da tamo gdje postoji ljubav, postoji i život. Želimo da pošaljemo jednu pozitivnu poruku iz Partner MKF i da svojim malim doprinosom motivišemo i druge da se priključe ovakvim akcijama, a sve u cilju odgovornijeg ponašanja prema lokalnoj zajednici i našem najvećem blagu, našoj djeci.


Učešće na turniru prijavilo je 21. ekipa, a ekipa Partner MKF osvojila je odlično 3. mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi