al

Turizam i gastro

Pino Nature vas poziva da ojačate svoj imunitet na svježem planinskom zraku

30.05.2020 09:00:02 / Izvor: Akta.ba

Vaš prirodni izbor... Pino Nature Hotel

Olimpijska planina Trebević u srcu Sarajeva

Pino Nature Hotel vas poziva da ojačate svoj imunitet na svježem planinskom zraku, osjetite kako Vam se vraća izgubljena energija i napunite svoja pluća kisikom u Pino Nature Hotelu na Trebeviću. Hotel se nalazi na samo par minuta od centra Sarajeva, skladno uklopljeni u prirodno okruženje crnogorične šume, iznimno važne za Vaše zdravlje kako za odrasle tako i za djecu!

JAČANJE IMUNITETA I BORAVAK U PRIRODI

Na Vaš zahtjev, pripremili su super ponudu za boravak do 30.06.2020.  po akcijskoj cijeni od 69 KM ( 35 €) po osobi sa uključenim doručkom!

Cijena paket aranžmana uključuje:

  • Noćenje u dvokrevetnoj sobi
  • Doručak u hotelu
  • Karta za Alpine Coaster sa - 50% POPUSTA
  • Besplatno korištenje wellness centra (bazen, sauna, teretana)
  • Besplatan parking i wifi
  • Besplatno korištenje igraonice
  • GRATIS smještaj za djecu do 6 godina (doplata za doručak 10 KM)Doplata za djecu 6-12 godina 30 KM

SEMINARI U PRIRODI... LET'S MEET IN THE NATURE

Iznimno važno je da svi Vaši poslovi sastanci, seminari, kongresi, poslovni ručkovi te team building budu produktivni, a ujedno i opušteni, stoga je Pino Nature idealna kombinacija. Nude Vam mogućnost organizovanja kako na otvorenom tako i na zatvorenom uz pridržavanje svih propisanih mjera od nošenja maski, rukavica, rastojanja od 2 m između stolova, dezinfekcije stolova nakon svakog gosta, učestalo dezinfikovanje podova, toaleta, rukohvata, prekidača za svjetlo, kartica za sobe...

Hranu iz sigurnosnih razloga na principu švedskog stola ne služe, služe isključivo tanjir servis. Kompletan pribor, escajg, čaše se donose nakon što gost sjedne, sve zbog sigurnosti gostiju i samih uposlenika.

Potrbeno je naglasiti da su na svim ulaznim vratima u hotel postavljene dezobarijere za obuću kao i dezinfekciona sredstva za ruke i površine.

Kompletno osoblje je obučeno i pripremljeno za COVID – Safe ambijent.

Odaberite više od 300 m2 prostora za Vaše sastanke i event-e pogodnih za grupe, poslovne susrete ili jednostavno uživanje u prirodi. Kongresne sale i staklene otvorene terase sa grijačima i kompletnom opremom će zadovoljiti sve potrebe poslovnih ljudi.

Nakon završetka radnog dana, planinski amabijent hotela oduzima dah.

Tu su aktivnosti poput planinarenja ili korištenje unutrašnjeg bazena, sauna, te relax zone kako bi se gosti osjećali što opuštenije i zadovoljnije.

22 sobe i 2 apartmana su prožeti toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim planinskim pogledima.

A pripremljeno je i nešto novo za mališane!!! To su najdraži gosti Pino Nature Hotela!

PINO "LAZY CORNER" ZABAVA NA OTVORENOM

Poznto je da je boravak u prirodi izuzetno koristan za psihički i fizički razvoj, a dječica su željna boravka na svježem vazduhu, igre i slobode! Sunce, bujno zelenilo, trava i pijesak.....Savršeni rođendan u planinskom ambijentu na otvorenom koji će Vaša djeca pamtiti duuuuugo i biti Vam veoma zahvalni na tome! Popust od 20% na radne dane!

Hotel je dobitnik brojnih nagrada kao što je Grand Prix na Šestoaprilskoj izložbi u Sarajevu, EU MIES AWARD. Pino Nature uvršten je u knjigu "In practice" koja donosi izbor 37 arhitektonskih biroa iz 37 zemalja Europe, a Bosnu i Hercegovinu predstavlja Studio ZEC.

Najprestižnije hrvatske novine "Jutarnji list" proglasile su hotel Pino najvećom arhitektonskom atrakcijom u Bosni i Hercegovini.

Rezervacije i informacije na 033/257-800 ili Viber 065/288-498; email: info@pino-hotel.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro