Plaćanje računa Telemach-a i Total TV-a jednim klikom!

Predstavljamo

Plaćanje računa Telemach-a i Total TV-a jednim klikom!

18.12.2018 13:04:04 / Izvor: Akta.ba

U saradnji sa Sparkasse Bank, od 17.12. korisnici Telemach i Total TV su u mogućnosti da primaju i vrše uplate računa putem usluge "Plati račun-e" koja je dostupna u elektronskim servisima Sparkasse Bank.

Sve što je potrebno jeste da korisnik ima otvoren račun u Sparkasse Bank i aktivan jedan od elektronskih  servisa banke – netBanking ili mBanking.

Usluga "Plati račun-e" aktivira se unutar postojećih mBanking i netBanking servisa i korištenje usluge potpuno je besplatno. Prilikom registracije za uplatu računa, potrebno je odabrati koju uslugu korisnik plaća (Telemach ili Total TV) te unijeti ID broj korisnika i naziv.

Korisniku usluge se svaki mjesec dostavlja račun direktno u elektronski servis koji koristi. Po prijemu računa u servise, korisnik dobija SMS notifikaciju sa informacijom da je račun učitan i da može izvršiti uvid i plaćanje. U vrijeme koje njemu najviše odgovara, korisnik vrši uvid u račun i uz samo jedan klik prosljeđuje ga na plaćanje.

Koristeći ovaj vid izmirenja računa, ostvaruje se ušteda i vremena i novca, jer su uplate naloga i do 80% jeftinije u odnosu na klasično plaćanje na šalteru banke, te korisnik ima uvijek dostupnu arhivu svih plaćenih računa na jednom mjestu.  

Detaljno uputstvo za korištenje aplikacije ‚"Plati račun-e", možete pronaći na internet stranici Sparkasse Bank www.sparkasse.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo