al

Ljepota i zdravlje

Plivanjem do zdravlja i vitalnosti

12.10.2019 08:42:49 / Izvor: Akta.ba

Plivajte samo 3 puta sedmično pola sata i odradit ćete odličan trening koji zateže cijelo tijelo.

Plivanje se smatra najzdravijim sportom. Aktivira svaki mišić, a istovremeno se ne stvara pritisak na zglobove i kralježnicu. Mišići se jačaju, a tijelo postaje izdržljivo. Važno je znati da plivanje pomaže u gubitku kilograma te održavanju tjelesne linije, ali ima i brojne ljekovite prednosti.

Posjetite zatvoreni bazen i wellness centar Lječilišta Reumal. Blagodeti termomineralne vode, upotpunjene pratećim uslugama, pružaju neponovljiv doživljaj. Radno vrijeme wellness bazena od 8:00 do 20:30.

Wellness centar Reumal sadrži finsku i parnu saunu, hamam, jacuzzi, podvodnu masažu, salone za različite vrste masaža, kneipp i tople klupe, fitness sobu sa trakama za trčanje i biciklima, kozmetički salon sa najmodernijom opremom, relax sobu namijenjenu odmoru i relaksaciji, hamam, te vitamin bar za osvježenje.

Ovaj moderni wellness centar je dio strateškog obogaćivanja i proširivanja turističke ponude Reumala, ali i Fojnice, čineći dostupnima specifične usluge na ovim prostorima. U saradnji sa partnerima Wellness centar je opremljen savremenim aparatima čijom se primjenom ostvaruju izvanredni rezultati u domenu estetike, kozmetike i wellnessa

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje