Podrška Addiko banke Diplomatskom bazaru

Filantropi

Podrška Addiko banke Diplomatskom bazaru

15.01.2021 11:52:02 / Izvor: Akta.ba

Addiko banka Sarajevo nastavila je, sada već tradicionalnu saradnju sa Diplomatskim bazarom.

Iako se ovaj put bazar nije mogao održati zbog aktuelne epidemiološke situacije, organizatori nisu odustali od plemenite ideje prikupljanja novca i pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva. Sredstva namijenjena podršci različitih humanitarnih projekata sakupljaju se pod sloganom „Zajedno možemo više“ direktno kroz participaciju dosadašnjih učesnika Bazara, te donacijom građana u iznosu od 2 KM putem telefona 17021.

„Veliki broj naših zaposlenika sa oduševljenjem dočekuje decembar i Diplomatski bazar, jer je to događaj kojeg volimo i kojeg zaista srčano podržavamo. Ove zime nažalost nismo bili u prilici biti uživo na bazaru, na našem štandu, ali smo nastavili sa podrškom Bazaru kroz direktnu donaciju na račun organizatora, ali i kroz poziv našim zaposlenicima da daju svoj individualni doprinos pozivom na humanitarni broj“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo uz nadu da će se već naredne zime Diplomatski bazar vratiti u svom izvornom obliku.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi