al

Ljepota i zdravlje

Poliklinika Atrijum - Porodična i interna medicina na dohvat ruke svima

25.01.2019 14:19:09 / Izvor: Akta.ba

Poliklinika Atrijum počela je sa radom 1998. godine. Kao jedna od vodećih i najopremljenijih privatnih poliklinika u Sarajevu, brinemo se o zdravlju mnogobrojnih pacijenata.

Lider u privatnom medicinskom sektoru i sinonim za vrhunsku medicinsku brigu i usluge

Poliklinika Atrijum je prva privatna poliklinika u Bosni i Hercegovini koja je uvela sistem porodične medicine po najvišim svjetskim standardima u bh. privatni zdravstveni sektor. Također je i prva privatna poliklinika sa uslugom porodične medicine u kojoj se besplatno mogu liječiti svi osiguranici ZZOKS na području Kantona Sarajevo. Sve što je potrebno jeste ispuniti prijavnicu i doći u polikliniku.

Desetine hiljada uspješno liječenih i zadovoljnih pacijenata su rezultat dugogodišnjeg rada. Kroz period od 20 godina uspješnog rada, u poliklinici Atrijum svojim pacijentima omogućavaju i pružaju isključivo najkvalitetnije usluge i brigu iz sljedećih medicinskih oblasti: Interna medicina; Porodična medicina; Sportska medicina; Sistematski pregledi; Radiologija; Kardiologija; Pulmologija; Oftamologija; Laboratorija; Ortopedija; Akupunktura; Ultrazvučna dijagnostika.

"Zadovoljstvo naših pacijenata ogleda se u broju zdravstvenih kartona koji u našoj poliklinici danas prelazi cifru od 20.000! A naš tim sačinjavaju iskusni i priznati medicinski stručnjaci koji su prepoznati kao jedni od vodećih stručnjaka u svojim oblastima kako u BiH, tako i u inostranstvu. Pružamo usluge iz različitih medicinskih oblasti poput opće, porodične, sportske i interne medicine, radiologije, kardiologije itd.", ističu iz poliklinike Atrijum.

Stručan i obrazovan kadar: Obrazovanje, entuzijazam i iskustvo su glavni aduti našeg stručnog medicinskog kolektiva. Upoznajte naš tim doktora i uvjerite se sami.

Vrhunska oprema i ambijent: Najsavremenija medicinska oprema i aparati doprinose da našim pacijentima omogućimo što kvalitetniju brigu o njihovom zdravlju.

Profesionalan i diskretan odnos: Profesionalnost i diskretnost su prioriteti u našem odnosu sa klijentima, što su do sada prepoznale desetine hiljada pacijenata.

Zdravlje Vaše porodice u sigurnim je rukama!

Saznajte više o medicinskim uslugama u Poliklinici Atrijum - OVDJE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje