al

Poljoprivreda i hemija

Ponuda traktora - ITC d.o.o. Zenica (Foto)

09.01.2020 09:09:40 / Izvor: Akta.ba

ITC d.o.o. Zenica u svojoj bogatoj ponudi nudi svojim klijentima traktore proizvođača Labin Progres, Dong Feng i Solis. ITC Zenica je vodeća kompanija u Bosni i Hercegovini u oblasti poljoprivredne mehanizacije.

U nastavku se možete upoznati sa svim traktorima iz naše bogate ponude.

Tuber 40 - Ovaj dvoosovinski kompaktni traktor s pogonom na sva četiri kotača i hidrauličkim upravljačkim sustavom vrlo je okretan višenamjenski stroj, namijenjen za obavljanje osnovnih radova u poljoprivrednoj proizvodnji.

Tuber 50 - Ovaj dvoosovinski kompaktni traktor s pogonom na sva četiri kotača i hidrauličkim upravljačkim sustavom vrlo je okretan višenamjenski stroj, namijenjen za obavljanje osnovnih radova u poljoprivrednoj proizvodnji.

Dong Feng 304 - Traktor Dong Feng 304 je pouzdani partner za sve farmere kojima je potreban siguran traktor sa pogonom na sva 4 točka. Ovaj traktor je opremljen sa motorom snage 32 KS.

Dong Feng 404 - Traktor Dong Feng 404 je pouzdani partner za sve farmere kojima je potreban siguran traktor sa pogonom na sva 4 točka. Ovaj traktor je opremljen sa motorom snage 40 KS.

Dong Feng 554 - Traktor Dong Feng 554 je pouzdani partner za sve farmere kojima je potreban siguran traktor sa pogonom na sva 4 točka. Ovaj traktor je opremljen sa motorom snage 55 KS.

Dong Feng 654 - Traktor Dong Feng 654 je pouzdani partner za sve farmere kojima je potreban siguran traktor sa pogonom na sva 4 točka. Ovaj traktor je opremljen sa motorom snage 65 KS.

Dong Feng 904 - Traktor Dong Feng 904 je najjači traktor u našoj ponudi od firme Dong Feng. I ovaj traktor je sa pogonom na sva 4 točka i opremljen je sa motorom snage 90 KS.

Solis 50 - Traktor Solis 50 je traktor kojeg odlikuje niska potrošnja goriva, mogućnost isporuke traktora sa kabinom kao i bogat paket standardne opreme. Traktor pokreće motor od 50 KS.

Solis 60/75/90 - Traktor Solis 60/75/90 je traktor kojeg odlikuje niska potrošnja goriva, mogućnost isporuke kabine sa klima uređajem kao i bogat paket standardne opreme. Tri jačine motora (60,75 i 90 KS).

Pošaljite upit

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za proizvode, cijene, servis, prodaju ili neko generalno pitanje, molimo Vas da popunite kontakt formu i ljubazno osoblje će u što kraćem vremenu odgovoriti na Vaš upit.

Radno vrijeme

Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00

Subota: 08:00 - 14:00

Nedelja i praznik: Zatvoreno

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija