Posjeta ambasadorice Aide Smajić Lječilištu Reumal Fojnica

11.08.2021 08:57:31
Posjeta ambasadorice Aide Smajić Lječilištu Reumal Fojnica

Ambasadorica je izrazila izuzetno zadovoljstvo viđenim, te iskazala spremnost da u okviru svojih kapaciteta doprinese promociji Lječilišta „Reumal“ Fojnica i izvan granica BiH

"Ove sedmice pripala nam je izuzetna čast da u našem Lječilištu ugostimo Ambasadoricu Bosne i Hercegovine u Republici Srbiji, nj.e. Aidu Smajić", ističu iz Lječilišta Reumal.

Ambasadorica je došla u privatnu posjetu pacijentici Lječilišta Reumal i iskoristila priliku da sa direktoricom Ismirom Kubat i izvršnim direktorom Alijom Mukačom pogleda prostore u kojima se pružaju usluge našim pacijentima i gostima, te se upozna sa ponudom i kapacitetima Lječilišta. Razgovaralo se i o mogućnostima prijateljskog i poslovnog povezivanja banja iz Srbije sa našim Lječilištem.

Nakon obilaska, Ambasadorica je izrazila izuzetno zadovoljstvo viđenim, te iskazala spremnost da u okviru svojih kapaciteta doprinese promociji Lječilišta „Reumal“ Fojnica i izvan granica Bosne i Hercegovine.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo