Poslovni program već od 19,36 KM mjesečno

03.08.2021 10:54:31
Poslovni program već od 19,36 KM mjesečno

Cloud rješenje omogućava pristup trenutnim podacima i analizama, što zauzvrat ima pozitivan uticaj na donošenje odluka i doprinosi većoj transparentnosti poslovanja.

PANTHEON Cloud omogućava savremen način pristupa podacima i pohranjivanja istih. Rješenja u oblaku omogućavaju svim zaposlenim pristup u bilo koje vrijeme i sa bilo kojeg uređaja koji ima internet konekciju. To korisniku omogućava mobilnost i mogućnost rada sa bilo kojeg mjesta, uključujući i od kuće i na daljinu. Cloud rješenje omogućava pristup trenutnim podacima i analizama, što zauzvrat ima pozitivan uticaj na donošenje odluka i doprinosi većoj transparentnosti poslovanja.

Kompanija nema troškove održavanja serverske infrastrukture i ne brine o nadogradnjama programa, jer su nadogradnje automatske i uključene u mjesečnu pretplatu. Povezivanjem preko interneta povezujete se na svoju bazu podataka, za rad vam je potreban samo PANTHEON te dovoljno brza internet veza.

Sigurnost tj. backup podataka je još jedna prednost. Svi podaci se sigurno čuvaju na Telekomovim serverima, a sigurnosne kopije se takođe automatski kreiraju. Server u data centru je uvijek aktivan, tako da su podaci uvijek dostupni, pored toga su na serveru odgovarajući sigurnosni uslovi koji sprečavaju gubitak podataka, prije svega izrada sigurnosnih kopija te fizička i programska zaštita. Ne postoji strah da će podaci biti izgubljeni ili uništeni.

Mjesečni najam uključuje:

•          Korištenje odgovarajućih PANTHEON licenci.

•          Arhiviranje i zaštita podataka.

•          Nadogradnja programa sa zakonskim izmjenama i novim funkcionalnostima.

•          Najam i održavanje servera.

Možemo vam ponuditi rješenje, bez obzira da li tek razmišljate o uvođenju poslovnog programa ili zamjeni postojećeg.

Više o cijenama i funkcionalnostima programa pročitajte ovdje.

PANTHEON Cloud - Prvi izbor naših korisnika

U nastavku pročitajte uspješne priče PANTHEON Cloud korisnika. Stojimo vam na raspolaganju da pronađemo najbolje rješenje i za vašu kompaniju. Pošaljite nam vaš upit na email adresu godigital@datalab.ba ili nas kontaktirajte telefonom na 033 652 101.

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: DataLab poslovni program

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak