Poslovni prostor u blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo

28.07.2021 09:11:29

Objekat se nalazi u ulici Aleja Bosne Srebrene, naselje Ilidža, a u neposrendoj blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Metropola nekretnine iznajmljuje kancelarijski prostor površine 200m2, koji se nalazi na trećem spratu poslovnog objekta novije gradnje izgrađenog u neposrednoj blizini Stupske petlje i Međunarodnog aerodroma Sarajevo, tačnije preko puta objekta "Adazal". Poslovni prostor je uglavnom otvorenog tipa, posjeduje jednu kancelariju površine 30m2, dok je preostali dio od 170m2 bez pregrada. Prostor nema zaseban toalet, a predviđeno je korištenje zajedničkog toaleta za sve poslovne prostore na ovoj etaži. Objekat je ispunjen drugim poslovnim subjektima različitih djelatnosti, a ispred objekta se nalazi parking prostor namijenjen korisnicima. Odlična pozicija omogućava  jednostavan i brz pristup Halilovićima, kao i aerodromu, zbog čega je vrlo pogodan za djelatnosti vezane za uvoz i izvoz robe.

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja ALU stolarija. Laminat na podovima. CATV. Internet. Telefon. Blinda vrata.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na trećem spratu poslovnog objekta koji broji ukupno tri sprata. Objekat se nalazi u ulici Aleja Bosne Srebrene, naselje Ilidža, a u neposrendoj blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Blizina glavne saobraćajnice i dobra povezanost sa ostatkom grada omogućava olakšano poslovanje budućem zakupcu. U neposrednoj blizini objekta nalazi se i parking prostor namjenjen zakupcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer