al
Poslovnica Addiko banke na Pofalićima na novoj lokaciji

Predstavljamo

Poslovnica Addiko banke na Pofalićima na novoj lokaciji

04.02.2019 14:24:09 / Izvor: Akta.ba

Poslovnica Pofalići od danas posluje na drugoj adresi. Preseljenje na lokaciju Zmaja od Bosne 60/1, realizovano je u okviru strategije optimizacije poslovne mreže i njenog prilagođavanja modernim Addiko korporativnim standardima. Novi prostor omogućit će klijentima jednostavniji i funkcionalniji pristup bankarskim proizvodima i uslugama.

"Našu poslovnu mrežu u Sarajevu, ali i drugim gradovima nastojimo učiniti funkcionalnijom i prikladnijom za naše klijente. Ovim je preseljenjem još jedna poslovnica u Sarajevu sada znatno bolje locirana, a klijenti u mogućnosti uživati u svim pogodnostima Addiko bankarstva", izjavila je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Radno vrijeme banke ostaje nepromijenjeno, od 8 do 16 sati radnim dnaima. Od ove sedmice je počelo i renoviranje poslovnice Alipašina, koja se nalazi u zgradi Centrale, a koja će uskoro biti u potpunosti renovirana. Nakon što je nedavno preseljena i poslovnica Hrasno, te prethodno poslovnica Ferhadija, Addiko banka sada u Sarajevu posluje na znatno kvalitetnijim i pristupačnijim lokacijama, a što je dio procesa unaprjeđenja poslovne mreže i transformacije poslovnanja koji banka provodi već treću godinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo