al
Postanite vlasnik luksuznog apartmana na Olimpijskoj ljepotici

Nekretnine i enterijer

Postanite vlasnik luksuznog apartmana na Olimpijskoj ljepotici

18.02.2020 09:57:38 / Izvor: Akta.ba

Izaberite najbolju lokaciju, pouzdanost, vrhusku opremu, atraktivan izgled i kvalitet, izaberite “VUKOV VIS”. Apartmani su smješteni u samom srcu Bjelašnice, na Babinom dolu na blagoj uzvišici odakle se pruža izvanredan pogled. Objekat se sastoji od ukupno 30 apartmana jednosobne i dvosobne strukture te podzemnom garažom.

Vidimo se u “Vukovom Visu”!

Opis nekretnine:

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo ponudu apartmana u novom objektu "VUKOV VIS" koji je u izgradnji na najboljoj lokaciji na Bjelašnici. Na raspolaganju Vam je ukupno 30 apartmana kvadrature od 25 m2 do 50 m2. Spratnos objekta je -2, P, 2, potkrovna etaža.

Izuzetno atraktivna kvadratura apartmana garantuje niske režijske troškove, tako da svaki naš apartman predstavlja idealnu priliku za kratkoročno iznajmljivanje u toku zimske sezone i/ili za Vaše uživanje u toku cijele godine bilo da ste više proljetni tip ili zaljubljenik u zimske sportove. Cijene apartmana su od 2.550 KM/m2 sa uračunatim PDV-om do 3.700 KM/m2 sa uračunatim PDV-om. Ono što je bitno napomenuti za sve potencijalne kupce je da su omogućeni popusti za uplate od 100% cijene.

 
VUKO▼▽ VIS - Bjelašnica

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo ponudu apartmana u novom objektu "VUKOV VIS" koji je u izgradnji na najboljoj lokaciji na Bjelašnici. Na raspolaganju Vam je ukupno 30 apartmana kvadrature od 25 m2 do 50 m2.

Posted by VUKOV VIS - Bjelašnica on Wednesday, January 29, 2020

 

Dinamika plaćanja:

  • 20% po potpisu Ugovora o Rezervaciji,
  • 20% po potpisu Ugovora o kupoprodaji,
  • 20% po završetku radova na koti 0,
  • 20% po završetku betonske konstrukcije,
  • 20% po izvršenom tehničkom prijemu objekta.

Izgradnja objekta je započeta prije zimske sezone (iskop) i ista se nastavlja po završetku zimske sezone. Planirani rok za kraj radova je 31.12.2020. godine.

Apartmani "VUKOV VIS" će se nalaziti u neposrednoj blizini hotela “Han” (iznad kružnog toka) na tokom cijelog dana osunčanoj lokaciji, a iz istog će se pružati odličan i potpuno otvoren pogled prema skijaškim stazama. Ono čime će se objekat isticati je mogućnost direktnog pristupa stazi odmah iz objekta "VUKOV VIS". Apartmani su koncipirani tako da zadovolje svakog tipa kupaca, čime ovaj objekat donosi dašak ekskluziviteta i luksuza.

Svi apartmani se prodaju po sistemu "ključ u ruke" sa kompletnom ugradbenom kupaonicom koja je projektovana sa uključenim turskim kupatilom. Grijanje u apartmanima je centralno etažno sa ugradnjom odgovarajućih termo-blokova i sistema radijatora sa dodatnim podnim grijanjem u kupatilima.

Potencijalnim kupcima su također na raspolaganju i garažna mjesta po cijeni od 22.000 KM plus PDV.

Lokacija:

Apartmani "VUKOV VIS" nalaze se na Babinom dolu, u neposrednoj blizini Hotela „Han“ (iznad kružnog toka) sa direktnim pogledom i pristupom skijaškoj stazi.

Arhitektonsko oblikovanje:

Shodno namjeni objekta, projektno rješenje sadrži sve potrebne elemente koje zadovoljavaju koncept savremene planinske arhitekture. Objekat je projektovan, da svojom dispozicijom, volumenom, izborom materijala i vanjskim uređenjem ne naruši ambijent i okruženje u kojem se nalazi, već da ga oplemeni te da poštuje i sprovodi u djelo postavljene urbanističko-tehničke uvjete. Akcenat je na uklapanju objekta u prirodnu planinsku okolinu.

Kontakti i prodaja:

Gallery sales centre

Zagrebačka 2, Kovačići

+ 387 33 223 252, + 387 33 877 909

+ 387 61 315 600, + 387 61 315 200, + 387 61 318 700

prodaja@vukovvis.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer