al
Potpuno novi FORD Transit

Auto, moto i nautika

Potpuno novi FORD Transit

05.01.2019 10:53:07 / Izvor: Akta.ba

Novi Ford Transit najveći je furgon svoje kategorije. Zahvaljujući širokom izboru značajki kao što su odabir osovinskog razmaka, CAB-stila, visine krova i motora i mnogih drugih, u mogućnosti ste potpuno prilagoditi vozilo vašem poslovanju. Ukratko, sastavite listu svega što vam je potrebno za poslovanje i Transit će odraditi svoj posao.

Dug je popis svih tehnologija i značajki koje vam nudimo, kao na primjer sustav Ford SYNC, prilagodljivi tempomat (Adaptive Cruise Control) i kontrola krivulje (Curve Control). Svi sustavi su tu kako bi vam olakšali život: velik broj sustava je automatski, tako da se možete koncentrirati na važnije stvari koje se događaju na cesti.

Druge tehnologije, kao što je smart regenerativno punjenje (Smart Regenerative Charging), omogućavaju ekonomičniju potrošnju goriva, oslanjajući se istovremeno na snažne i jake motore.

Koliko trebate teretnog prostora? Novi Transit ima širok teretni prostor od 15,1 m3 te mogućnost skladištenja objekata do 4,2 m dužine (sa standardnom pregradom). Postoji i priključak za prikolicu maksimale vuče 3,5 tona.

I što god prenosili, jake brave i sofisticirani alarm zaštitit će vaše vozilo, teret i poslovanje.

Detaljnije informacija ovdje. A za više informacija obratite se Ford partneru u BiH: Grand Automomotive doo Sarajevo

 

 

PODIJELI:

TAGOVI: ford ford transit grand automotive

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika