al

Tehno kutak

Power bank – Neka Vaš poklon bude originalan

18.04.2019 08:34:48 / Izvor: Akta.ba

Naši pametni telefoni postaju tehnički sve složeniji i time energetski zahtjevniji. Proizvođači stalno dodaju nove načine rada uređaja za uštedu energije. Ako ste njihov korisnik bilo bi dobro da razmislite o korištenju i power banka.  Ovaj dodatak je nešto poput  druge baterije´ ili vanjski prijenosni punjač.  Ima funkciju da  bude  izvor energije našim pametnim telefonima i tabletima bilo gdje i kada.

Ako vam je puna kapa pametnih uređaja koji su prazni nakon samo par sati korištenja, tada dopustite da vas upoznamo s uređajem koji će vam promjeniti život.

Eksterna baterija, prenosni punjač ili power bank praktična je stvarčica kojom možete puniti sve uređaje koji imaju USB i micro USB ulaz – npr.mobilne telephone, tablete, kamere, fotoaparate i e-čitače knjiga.

Ako želite svojim uposlenicima ili poslovnim partnerima pokloniti veoma praktičan poklon onda neka to bude power bank. Poklon eksterne baterije koje možete naručiti u Prizma d.o.o. Sarajevo su pravo rješenje za Vas. Na eksternim baterijama iz njihove poklon ponude vrše digitalnu štampu željenog sadržaja, u zavisnosti od modela baterije za koji se odlučite.

Neka Vaš poklon bude originalan kao i njihove ideje, izaberite pravi motiv ili personalizujte eksterne baterije – faktor iznenađenja je zagarantovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak