Poziv za dobrotvornu večeru "Budi ruka podrške"

Filantropi

Poziv za dobrotvornu večeru "Budi ruka podrške"

11.12.2019 13:17:18 / Izvor: Akta.ba

Humanitarna organizacija Islamic Relief Worldwide - Bosna i Hercegovina poziva Vas da prisustvujete dobrotvornoj večeri pod motom „Budi ruka podrške“ a koja će se održati 19.12.2019. godine u hotelu Malak Regency u Sarajevu, sa početkom u 18:00 sati.

Cilj dobrotvorne večere je prikupljanje sredstava koja će se u vidu mjesečnih stipendija uručiti djeci u BiH, kao i prezentacija mogućnosti kako pomoći djeci bez jednog ili oba roditelja posredstvom humanitarne organizacije Islamic Relief BiH.

 

 

Posted by Islamic Relief Bosna i Hercegovina on Thursday, November 14, 2019

 

Amel Tuka i Mirza Teletović su podržali akciju organizacije Islamic Relief i pozivaju Vas da zajedno "Budemo ruka podrške" i vratimo osmjeh na dječija lica.

Za topao doček i ugodnu atmosferu pobrinuće se mališani - stipendisti Islamic Relief-a.

"Islamic Relief WW - BiH pomaže djeci od 1993. godine i do danas je uručio cca. 170 000  stipendija. Trenutno  stipendiramo 1300 djece, a njih 300 još uvijek čeka na našu pomoć. Iskreno se nadamo da ćete prepoznati značaj ovog događaja i svojim učešćem dati podršku našoj budućnosti", poručuju iz organizacije Islamic Relief.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi