al
Požurite po svoje novogodišnje poklone za poslovne partnere

Štampa i izdavaštvo

Požurite po svoje novogodišnje poklone za poslovne partnere

18.11.2019 07:57:23 / Izvor: Akta.ba

Rokovnici i notesi sa brendiranjem su reklamni proizvodi koji se koriste kao idealan poklon za Vaše poslovne partnere i nezamjenjivi su u kancelarijama, ali i na terenu. U ponudi kompanije Right Copy d.o.o. Sarajevo možete pronaći više vrsta rokovnika i notesa pogodnih za brendiranje.

Kvalitetno brendirani rokovnici i notesi reklamiraju Vašu djelatnost, komaniju ili brend. Ova vrsta reklamnog materijala spada u kategoriju premium poslovnih poklona koji se koriste tokom cijele godine a posebno u vrijeme praznika. Bogatim asortimanom i konkurentnim cijenama Right Copy je pripremio ponudu koja se uklapa u svaki budžet.

Iako je digitalno doba odavno stiglo i kod nas, ni jedan program ni aplikacija ne mogu zamijeniti kvalitetan rokovnik u kojem ćete upisivati važne datume, sastanke, dnevne, sedmične ili mjesečne zadatke. Rokovnici i notesi sa diskretno brendiranim logotipom Vaše firme predstavljaju jedan od, i dalje, najpopularnijih i efektivnijih poslovnih poklona koje možete pokloniti Vašim zaposlenima, partnerima i saradnicima.

Darujte vašem poslovnom partneru prigodni i funkcionalni poslovni poklon, pokažite da Vam je stalo do njih i poklonite im nešto što može trajati cijelu godinu, a i duže. Right Copy  u ponudi ima rokovnike sa tvrdim uvezom. Svi njihovi rokovnici mogu se personalizirati za Vaše potrebe.

Napominjemo još jednom:

Right Copy Vas poziva da 27.11.2019. dođete u njihove prostor i upoznate se sa konkretnim karakteristikama i kvalitetom novogodišnjih proizvoda i pronađete one koji će biti najbolji za Vas i Vašu kompaniju.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo