al

Nekretnine i enterijer

Pravo je vrijeme za opremanje enterijera na daljinu! (Foto)

31.03.2020 10:04:05 / Izvor: Akta.ba

S ciljem zaštite općeg zdravlja Ećo Company poziva sve pratioce, koji u bliskoj budućnosti planiraju kompletno ili djelomično opremanje/renoviranje enterijera, da kvalitetno iskoriste vrijeme kolektivne izolacije i u saradnji sa arhitektima i dizajnerima enterijera, putem online komunikacije, osmisle svoj enterijer iz snova.

Opremanje enterijera na daljinu – naša metodologija

Proces dizajna

Proizvodnja Inside namještaja u okviru firme Ećo Company bazirana je na procesu dizajna u kojem pažljivo vodimo klijenta od koncepta do realizacije, odnosno montiranja namještaja na adresi.

Prve konsultacije

Na prvim konsultacijama, kroz upoznavanje i ugodan razgovor, procjenjujemo da li možemo dogovoriti saradnju kojom će biti zadovoljne obje strane.

Osoblje firme Ećo Company će pripremiti prijedlog ugovora u kojem će biti definisani:

  • tehnički i finansijski detalji projekta,
  • osnovni uslovi projekta,
  • odobrenje projekta i koraci do kompletiranja.

Razgovor i pripreme

Nakon prvog razgovora, osoblje firme Ećo Company će detaljno analizirati vaš projekat i utvrditi tok svih aktivnosti, kako biste dobili funkcionalan i originalan enterijer. U ovoj fazi od klijenta se očekuje da iznese svoje želje te da pripremi određene fotografije referentnih primjera namještaja koje će poslužiti kao polazište za arhitekte i dizajnere Inside dizajn studija.

Na osnovu ovog razgovora te dostavljenih fotografija slijedi detaljna razrada idejnog rješenja u Inside dizajn studiju.

Tehnički plan

Osnov za dobro dizajniran enterijer svakako je dobro osmišljen raspored namještaja sa efikasnim prostornim planom te bojama koje će vašem enterijeru dati poseban šarm. Ovi koraci su temelj krajnjeg dizajna enterijera. U ovoj fazi osoblje firme Ećo Company će uzeti potrebne mjere unutar enterijera te pripremtii detaljne tehničke nacrte.

Plan dizajna

Arhitekti i dizajneri enterijera Inside dizajn studija predstavljaju klijentu idejno rješenje (2D ili 3D), a posebna pažnja se posevećuje štofovima, bojama i rasvjeti unutar enterijera, kao i ostalim bitnim elementima. Klijentu se ostavljaju vrijeme i prostor da sugerira izmjene prije konačnog odobrenja projekta.

Odobrenje projekta i narudžba

U ovoj fazi projekta, klijent odobrava dizajn i tehničke nacrte te naručuje namještaj. Obje strane potpisuju ugovor kojim potvrđuju ranije dogovorene detalje i uslove, finansijsku stranu projekta, rokove isporuke, garanciju itd.

Proizvodnja i koordiniranje projekta

Osoblje EĆO-COMPANY d.o.o. Sarajevo koordinira proizvodnju namještaja za vaš enterijer, sa detaljnim praćenjem statusa projekta u različitim fazama.

Iskoriste prednosti usluge Opremanje enterijera na daljinu. Za više informacija obratite nam se na info@inside.ba ili +387 63 392 757

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer