Preko 600 laboratorijskih usluga na jednom mjestu

25.05.2021 08:28:42
Preko 600 laboratorijskih usluga na jednom mjestu

Eurofarm Centar Laboratorija registrovana je za laboratorijsku dijagnostiku iz oblasti biohemije, hematologije, imunohemije, mikrobiologije i molekulrne dijagnostike

Eurofarm Centar Laboratorija registrovana je za laboratorijsku dijagnostiku iz oblasti biohemije, hematologije, imunohemije, mikrobiologije i molekulrne dijagnostike.

“Eurofarm Centar Laboratorija postoji radi vas, jer kroz brigu o zdravlju i pouzdanim rezultatima širokog spektra laboratorijskih analiza omogućavamo svakom pojedincu da pravovremeno reaguje. Radimo na tome da sačuvate svoje zdravlje, jer za vas primjenjujemo najnovija dostignuća u laboratorijskoj dijagnostici”, poručuju iz Eurofarm Centar Laboratorije.

Koristeći stručna znanja i iskustva te uvažavajući razvoj novih metoda u dijagnostici i liječenju, za vas i zbog vas primjenjuju najnovija dostignuća u laboratorijskoj dijagnostici, zapošljavaju vrhunske stručnjake i obezbjeđuju najsavremeniju laboratorijsku opremu.

Prateći zahtjeve svojih ljekara i potrebe pacijenata te novosti u razvoju biomedicine i laboratorijske djagnostike, stručni tim Centralne Laboratorije kontinuirano uvodi nove dijagnostičke analize prema principima dobre laboratorijske prakse. Kvalitet izdatih vrijednosti zasniva se na strogoj primjeni međunarodnih standarda u svakodnevnom radu u laboratoriji što daje sigurnost njihovim pacijentima uz obaveznu primjenu internih i eksternih kontrola kvaliteta, kao i kalibracija aparata.

Edukacija i obuke uposlenika

Tim Eurofarm Centar Laboratorije redovno prolazi kroz stručne obuke kako bi u svakom trenutku svojim klijentima pružili odgovarajuću uslugu. "Kvalitet naših rezultata je osnovni imperativ koji obezbjeđujemo najsavremenijom tehnologijom, efikasanim protokom biološkog materijala i analitičkim radom. Kvalitet rezultata vam omogućavamo kroz profesionalan pristup od prijema pacijenta, odgovornog sortiranja dobijenih uzoraka, samog procesa testiranja, održavanja radnih uslova i reagenasa do pravovremenog izdavanja laboratorijskih rezultata", ističu u Eurofarm Centar Laboratoriji.

U Eurofarm Centar Laboratoriji možete uraditi biohemijske, hematološke i imunohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lijekova u krvi, mikrobiološke analize, virusološke analize, pregled stolice, alergološke analize, ispitivanja na autoimuna oboljenja i širok spektar molekularno-bioloških analiza.

Eurofarm Centar Laboratorija također nudi i usluge terenske službe koje se odnose na usluge kućnih posjeta (uzimanja uzoraka u kući pacijenta) i dostavljanja laboratorijskog izvještaja o urađenim analizama na vašu adresu.

Ono što Eurofarm Centar Laboratoriju jedinstvenom i prepoznatljivom je i brzina izdavanja rezultata – za najveći broj analiza u roku od nekoliko sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle