al
Priča kompanije Festa je priča o porodici

Građevina

Priča kompanije Festa je priča o porodici

15.04.2019 09:03:51 / Izvor: Akta.ba

Priča kompanije Festa je priča o porodici, a tako se ophode i prema svojim klijentima. Svoj  posao rade, žive i njeguju generacijama i genetski im je predodređen.

Prva vrata i prozori sa potpisom Festa nastala su 1930. godine u maloj zanatskoj radionici Halida Feste u Jelahu. Krajem devedesetih godina prošlog vijeka počeli su suradnju sa kompanijom Hörmann, čiji su ekskluzivni distributeri za BiH, kao i kompanijom Schüco, što je oblikovalo današnji profil ove firme - moderna, fleksibilna i stabilna ogranizacija koja brine o svojim klijentima.

Kao porodici, bitan im je integritet, čast, poštenje i povjerenje i to su principi na kojima grade ovu kompaniju. Njihova pažnja je na kvaliteti više nego na kvantitetu, a zadovoljan klijent važniji im je od godišnjih obračuna.

Fokusiraju se na slijedeću generaciju, kako u svojoj kompaniji, konstantom edukacijom uposlenika, tako i u tehnološkom smislu, prateći trendove u građevinarstvu i održivom razvoju, tako da se ne boje novih tehnologija i izazova.

Budite dio porodice koja konstantno ide naprijed.

Za više informacija pogledajte njihov web site www.festa-system.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina