Privrednik Esad Semić Domu zdravlja Visoko uručio vozilo hitne pomoći (Foto)

19.03.2021 08:40:49

Uspješni visočki privrednik Esad Semić i gradonačelnik Mirza Ganić Domu zdravlja Visoko uručili vozilo hitne pomoći.

Zbog teške trenutne situacije izazvanih pandemijom virusa Covid19 i potreba svih nas, visočki privrednik Esad Semić i gradonačelnik Mirza Ganić uručili su Hitnoj službi JU “Dom zdravlja” Visoko moderno sanitetsko vozilo.

Gradonačelnik Ganić se zahvalio braći Semić na ovako vrijednoj i prijeko potrebnoj donaciji jer blagovremeni dolazak vozila hitne pomoći na odredište spašava život.

"Ovo je dokaz da su privrednici u našem gradu u pravom smislu partneri i prijatelji svoje lokalne zajednice i da će u narednom periodu u saradnji sa Gradskom upravom osigurati još mnogo vrijednih donacija od kojih će svi građani imati velike koristi", izjavio je gradonačelnik Ganić.

Još je istakao da ova donacija vozila hitne pomoći i današnja obavljena posjeta predstavljaju početak rješavanja problema koji su se proteklih godina akumulirali u ovoj ustanovi.

"Izuzetno smo ponosni što smo kao kolektiv Industrije mesa "SEMIĆ" d.o.o. Visoko u ovim, za sve naše sugrađane i zemljake tako teškim trenucima, bili u prilici da s našim gradonačelnikom Mirzom Ganićem darujemo moderno sanitetsko vozilo JU Dom zdravlja Visoko.  Svjesni trenutne situacije i potreba naših građana, odlučili smo da damo doprinos u opremanju JU Dom zdravlja Visoko. Želja nam je bila osigurati sredstvo koje omogućava svakom našem građaninu da u slučaju nevolje i potrebe mogu dobiti medicinsku pomoć u što kraćem roku, jer blagovremen dolazak vozila hitne pomoći na odredište može nekome značiti život", istakao je direktor Esad Semić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi