al
Prodaja / Najam Poslovni prostor 110m2 na atraktivnoj lokaciji

Nekretnine i enterijer

Prodaja / Najam Poslovni prostor 110m2 na atraktivnoj lokaciji

26.08.2019 08:46:06 / Izvor: Akta.ba

U potrazi ste za poslovnim prostotom?

Dženex d.o.o. Tuzla iz svoje ponude izdvaja višenamjenski poslovni prostor 110m2 na atraktivnoj lokaciji u naselju Stupine, u Tuzli.

LOKACIJA:

 

ul. Mehmedalije Mak Dizdara, Stupine C3, 75 000 Tuzla

Poslovni prostor se nalazi u elitnom dijelu Grada Tuzle, u neposrednoj blizini Hotela Tuzla.

Poslovni prostor se nalazi na izrazito pogodnoj i atraktivnoj lokaciji jer se sve važnije institucije nalaze na udaljenosti od 5 minuta hoda od poslovnog prostora, kao što su: Gradska uprava, Sud i Tužilaštvo, Univerzitet u Tuzli, Elektrodistribucija, Direkcija Pošte, Bh Telecom, kao i regionalna direkcija NLB banke i regionalna uprava Raiffeisen Banke. U neposrednoj blizini nalazi se i Gimnazija "Meša Selimović“, Osnovna škola "Jala“ Hotel Mellain, Pivara Tuzla, TC Murex, budući TC C4 (namjenjen trgovačkoj delatnosti), nekolicina sjedišta privatnih preduzeća, dva supermarketa Bingo, Gradska pijaca i Centralna džamija princa Abdullaha.

Poslovni prostor je okružen mnogim ugostiteljsko-trgovačkim objektima, a velika frekvencija kako pješačke zone, tako i gradskog saobraćaja čini ga pogodnim za bavljenjem raznim djelatnostima budućeg korisnika - kupca.

NIVO UREĐENJA:

Garantirano visok  kvalitet gradnje, kao i veoma atraktivna lokacija osnovna su odlika ovog poslovnog prostora. Poslovni prostor je moderno uređen trenutno za prodajnu djelatnost, a otvoren prostor pogodan je za salon ljepote, ordinaciju, kancelariju...Potpuno je opremljen sa inventarom pogodnim za butik. Prostor je klimatiziran, sa ugrađenom profesionalnom led rasvjetom.  Sistem sa dovedenim svim priključcima: struja, voda, kanalizacija, telefon, grijanje (grijanje je toplinsko gradsko preko mjerača - kalorimetra, što je jako povoljnije za korisnika). Po strukturi poslovni prostor čine jedna velika prostorija, magacin, dvije kabine za presvlačenje i mokri čvor.

Veliki stakleni paneli čine ga veoma svijetnim i prozračnim.

FASADA:

Fasadna stolarija aluminijumska s termičkim mostom. Poslovni prostor posjeduje dva ulaza, sa istočne i zapadne strane.

Dženex d.o.o. Tuzla

Ulici Krečanska 5-d Irac

75000 Tuzla

Za sve informacije možete kontaktirati na broj 062/991-960 ili putem e-maila nekretnine@dzenex.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer