al
PROINTER ITSS Banja Luka - Više od konsultantske kuće

Predstavljamo

PROINTER ITSS Banja Luka - Više od konsultantske kuće

18.12.2017 07:56:37 / Izvor: Akta.ba

Osnovan 2005. godine Prointer IT Solutions & Services je za kratak vremenski period postao vodeća kompanija na polju Informacionih Tehnologija. Implementacija kompletnih IT rješenja, sistem integracija, optimizacija poslovne štampe i IT konsultantske usluge primarna su djelatnost kompanije. Partnerski odnosi sa liderima na svjetskom IT tržištu omogućavaju im da u potpunosti izađu u susret svim klijentima. Upravo iz razloga posvećenosti klijentu i nastojanju da se rješenja usaglase sa strukturom i načinom poslovanja klijenata, njihovi komitenti su kako najveće domaće industrijske i komercijalne kompanije tako i državna administracija, te javna uprava. Njihov uspjeh je rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva stečenog kroz najveće projekte na domaćem tržištu.

PROINTER ITSS kreira sisteme visokih performansi

Maksimalno iskorištavanje resursa poslovanja je cilj svake uspješne kompanije. Zbog toga su se opredijelili da pruže klijentima servise iz oblasti najviših informacionih tehnologija. Brzi napredak tehnologije je pokretač dramatičnih promjena u načinu funkcionisanja društva kao i načinu poslovanja. Opredijelili su se da klijente provedu kroz sve promjene bezbjedno i u saglasnosti sa njihovim potrebama, te da im omoguće da u potpunosti iskoriste sve prednosti koje savremeni informacioni sistemi donose sa sobom.

Prointer IT Solutions & Services pruža servise koji omogućavaju rješavanje najaktuelnijih poslovnih problema današnjice u najzahtjevnijim i ključnim oblastima poslovanja kao što su: praćenje poslovnih odnosa sa klijentima i aplikacije finansijskog menadžmenta. Od samih početaka Prointer IT Solutions & Services prate uspjesi na polju dizajna, razvoja i primjene visoko pouzdanih, sigurnih i fleksibilnih poslovnih sistema. Njihovi stručni programerski i konsultantski timovi iz infrastrukturnih, aplikativnih i poslovnih oblasti skoncentrisani su na rješenja prilagođena i razvijena u partnerskom odnosu sa klijentima.

Misija

Ostati lider u domenu implementacija poslovnih rješenja i sistem integracija za njih predstavlja izazov i motiv za još kvalitetnijim radom. Približavanje svakom klijentu i partneru u cilju iznalaženja interesnog rješenja koje neće poremetiti osnovne poslovne navike, te ubrzati i optimalizovati njihovo poslovanje su im osnovni pokretači. Razvijanje projektnog tima kao spoja mladosti i iskustva, te kontinuirano usavršavanje prepoznali su kao jednu od ključnih komponenti uspjeha. Dodate vrijednosti nastale uz usavršavanje i razvoj njihovi klijenti mogu prepoznati u svakom segmentu korišćenja rješenja koja implementiraju.

Vizija

Vjerujemo u dobru budućnost. Vjerujemo u strateška partnerstva. Naši klijenti i partneri su naša snaga - vjerujemo da možemo zajedno da rastemo. Želimo da postanemo apsolutni lider u isporučivanju ICT usluga na domaćem tržištu. Posvećeni smo ostvarenju zadatog cilja i na njemu vrijedno radimo svakog dana.“ Poručuju iz firme Prointer ITSS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo