Prointer ITSS: HR rješenja na bazi "cloud tehnologije"

13.01.2021 07:36:16
Prointer ITSS: HR rješenja na bazi 'cloud tehnologije'

HR rješenja na bazi "cloud" tehnologije nameću se kao sastavni dio poslovanja kompanija u godini koja je pred nama

Prethodna godina donijela je značajne promjene u poslovnom svijetu, a mnoge od njih odnose se i na internu komunikaciju.

Izazovi koji su postavljeni pred HR sektor svih kompanija traju i danas. Izuzetno je važno komunikaciju i odnos sa zaposlenima prilagoditi trenutnoj situaciji.

Stručnjaci ukazuju na mnoge probleme koje je radnicima prouzrokovao rad na daljinu, polazeći od problema sa balansiranjem privatnih i poslovnih obaveza, pada produktivnosti, povećanog stresa i sl.

Opšte je mišljenje kako će prevazilaženje problema u predstojećem periodu zavisiti od razvoja i prilagođavanja tehnologije.

HR rješenja na bazi "cloud" tehnologije, alati za online intervjuisanje i testiranje kandidata za posao, online praćenje radnog učinka zaposlenih, ali i alati za podsticanje i održavanje motivacije zaposlenih nameću se kao sastavni dio poslovanja kompanija u godini koja je pred nama.

Neka od ovih rješenja već su predstavljena široj javnosti, a prava ekspanzija tek slijedi. Prointer ITSS.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak