Prointer ITSS sponzor fudbalskog kluba Rudar Prijedor

22.07.2021 11:13:30
Prointer ITSS sponzor fudbalskog kluba Rudar Prijedor

Od svog osnivanja do danas, kompanija Prointer aktivno podržava sve značajne sportske događaje i klubove

Od svog osnivanja do danas, kompanija Prointer aktivno podržava sve značajne sportske događaje i klubove, koji iz godine u godinu postižu dobre rezultate u Republici Srpskoj i šire.

Posebno je zadovoljstvo biti sponzor fudbalskog kluba sa dugom tradicijom, kakav je FK Rudar iz Prijedora koji je, odnedavno, i dio Premijer lige BiH.

Podrška igračima i rukovodstvu kluba nije samo nagrada za njihove rezultate, već i pokazatelj da smo uvijek spremni da prepoznamo ne samo kvalitet i potencijal, već prije svega rad, trud i zalaganje da se takvi rezultati postignu.

"Zato smo sigurni da je podrška otišla u prave ruke i da će Rudar bilježiti sve bolje rezultate i brojniju publiku i navijače na utakmicama.

Kao društveno odgovorna kompanija koja je godinama dio velikih i važnih manifestacija iz oblasti biznisa, sporta, kulture i pomoći mladima, nastavljamo biti podrška svim aktivnostima koje za krajnji cilj imaju doprinos cijelom društvu." poručuju iz kompanije Prointer ITSS.

PODIJELI:
TAGOVI: Prointer ITSS FK Rudar Prijedor

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme