al
Proljetna akcija u Pamuk d.o.o. Sarajevo

Predstavljamo

Proljetna akcija u Pamuk d.o.o. Sarajevo

22.03.2019 12:38:20 / Izvor: Akta.ba

Stiže nam proljeće. S proljećem dolaze i radovi u Vašem domu. Doba godine kada želimo da uradimo sezonsko čišćenje i uživamo u čistom i mirisnom domu. Temeljito čišćenje Vašeg doma oduzima poprilično vremena. Zbog brzog načina života, većina Vas baš i nema mnogo slobodnog vremena. Makar jednom godišnje trebate svom domu osigurati “tretman” koji će mu vratiti stari sjaj, dok u poslovnim prostorima je to potrebno više puta godišnje zbog većeg protoka ljudi.

Tim Pamuk d.o.o. ima idealna rješenja za Vas.

Dubinski očistite Vaš trosjed i dvosjed a dobijate GRATIS čišćenje fotelje ili dječijeg madraca. Profesionalne usluge dubinskog čišćenja u Vašem domu, uređenje enterijera kao I usluge selidbe.

Pored čistog i mirisnog doma proljeće za sobom povlači i radove unutrašnjeg preuređenja. Od samog  osnivanja trudili su se da pružaju dobar kvalitet i ranolikost usluga u cilju zadovoljenja klijenata. Jedna od djelatnosti je i uređenje enterijera korištenjem različitih tehnika, dekorativnih materijala kao i korištenje boja po najvišim standardima. Trude se da uspješno riješe sve Vaše zahtjeve.

Pamuk d.o.o. Vam nudi brzu I kvalitetnu uslugu:

  • Molerskih radova (guljenje, šmirglanje i krečenje),
  • Farbarskih radova (farbanje drvenarije i bravarije),
  • Gipsarskih radova.

Korištenjem usluga firme Pamuk d.o.o. Sarajevo podržavate profesionalnu rehabilitaciju, edukaciju I zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Javite se putem email: doopamuk@gmail.com ili na broj telefona: 033/217-259 i rezervišite svoj termin.

Čistoća je pola zdravlja!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo