al
Promotim: Kreativna e-rješenja za vašu kompaniju

Predstavljamo

Promotim: Kreativna e-rješenja za vašu kompaniju

17.05.2018 07:50:00 / Izvor: Akta.ba

Kompanija koja ne slijedi trendove, već čini sve da bude korak ispred. Inovativna i nesvakidašnja rješenja iz oblasti web developmenta i online marketinga, specijalnost su firme PromoTim d.o.o. Sarajevo.

Bosanskohercegovačka kompanija osnovana 2003. godine s ciljem pružanja marketinških usluga. Danas, kompanija  koja ne slijedi trendove, već čini sve da bude korak ispred. Inovativna i nesvakidašnja rješenja iz oblasti web developmenta i online marketinga, njihova su specijalnost.

Tim čine mladi i ambiciozni kreativci čija je zajednička želja i strast, rad na kvalitetnim i izazovnim projektima zbog čega su u svom dosadašnjem radu razvili mnoga pojedinačna i specifična rješnja za zahtjevno domaće i inostrano tržište, te planirali i razvili mnoge proizvode i web servise koje danas svakodnevno koriste desetine hiljada korisnika.

Ponosni su na dugoročne odnose koje njeguju s klijentima i što su imali privilegiju raditi s vrhunskim kompanijama. Za njih ne postoje veliki i mali jer se veličina ne mjeri ni brojem zaposlenih, ni veličinom infrastrukture, već prepoznatljivim kvalitetom i načinom rada na tržištu.

"Nemate ideju, a želite iskoristiti prednosti interneta, ostvariti veći profit i održati ili poboljšati svoj imidž? Promotim će vam dati ideju i ostati s vama do krajnjeg cilja – Vašeg uspjeha. Imate ideju, ali ne znate kako je realizirati? Promotim će Vam pomoći da ostvarite svoju viziju." poručuju iz firme Promotim.

Bez zadovoljnih klijenata, postojanje Promotima ne bi imalo svrhu. Stoga, 24 sata dnevno, više od desetljeća, Promotim radi za uspjeh svake firme koja ga angažira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo