al
ProTim kancelarijski namještaj za operativni ili menadžerski program

Nekretnine i enterijer

ProTim kancelarijski namještaj za operativni ili menadžerski program

04.02.2020 09:50:02 / Izvor: Akta.ba

Ponuda kancelarijskog namještaja koja se temelji na jednostavnim operativnim, pa sve do kompleksnih rješenja managerskih radnih mjesta.

Bilo da Vam je potreban operativni ili menadžerski program, ProTim nudi razna riješenja za Vas.

Uredski stolovi se izrađuju u standardnim oblicima i dimenzijama, u rasponima od 100-200 cm dužine, širinama 60-100 cm, pravougaoni, kvadratni, valoviti, zaobljeni i ugaoni modeli. Za ormare su standardne visine 100-200 cm, širine 90 cm i dubine 45 cm. Ormari se isporučuju u varijantama bez vrata, sa punim ili staklenim vratima, te u raznim kombinacijama po izboru naručioca. Ladičari se standardno proizvode sa tri ili četiri ladice sa centralnim zaključavanjem, mobilni na točkičima i fiksni na stopicama. Dodatno u ponudi za radne prostore su konferencijski i klub stolovi, komode, vitrine i police raznih oblika i dimenzija.

Standardni materijal koji se koristi za proizvodnju kancelarijskog namještaja je iveral oplemenjen visokokvalitetnom melaminskom folijom u dekoru po izboru naručioca.

Također, namještaj može biti izrađen od iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta, a sve prema projektu i potrebi naručioca. Kancelarijski namještaj prema projektu, dostupan je u različitim oblicima, dimenzijama i dekorima. Materijali i okovi koji se koriste u proizvodnji namještaja su testirani i certificirani prema aktuelnim europskim i svjetskim standardima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer