al

Tehno kutak

Puzzi 8/1 C omogućuje brzu ponovnu prohodnost tekstilnih površina

25.11.2017 10:20:11 / Izvor: Akta.ba

Puzzi 8/1 C profesionali KÄRCHER uređaj za dubinsko čišćenje svih tekstilnih površina (namještaj, tepih, auto sjedišta i slično).

Uređaj za ubrizgavanje sredstva za čišćenje pod tlakom može se ciljano koristiti za čišćenje tapeciranih površina ili za otklanjanje mrlja na tepisima. Budući da nakon čišćenja ostaje iznimno malo preostale vlage, očišćeni tepisi i tapecirane površine mogu se brzo ponovo koristiti.

Snažan i kompaktan uređaj za ubrizgavanje sredstva za čišćenje pod tlakom za čišćenje malih površina tepiha. Ima najbolji rezultat usisavanja od svih sličnih konkurentskih uređaja. Puzzi 8/1 C omogućuje brzu ponovnu prohodnost tekstilnih površina. Mrežni kabel se može staviti na rasklopivu kvačicu za kabel. Integrirani držač za podnu mlaznicu na uređaju.

AKCIJA!!! Puzzi 8/1 C za nevjerovatnih 1.049,00 KM + deterdžent RM 760 na poklon

Prodajna akcija vrijedi do 31.12.2017 ili do isteka zaliha, stoga požurite ako želite da iskoriste jedinstvenu priliku za nabavku uređaja Puzzi 8/1 C + poklon deterdžent RM 760 (800gr pakovanje)

*Cijena vrijedi isključivo za gotovinsko plaćanje.

Napominjemo, Manko velemotor je KÄRCHER uvoznik za BiH te posjeduje osobni ovlašteni servis kao i dva prodajna objekta u Sarajevu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak