al
QSS - Budimo odgovorni i budimo solidarni!

Predstavljamo

QSS - Budimo odgovorni i budimo solidarni!

19.03.2020 08:20:31 / Izvor: Akta.ba

"U vremenu koje je pred nama, mišljenja smo da je bitnije nego ikada da se ispravno poredaju prioriteti, kao i da niko ne bude zaboravljen i ostavljen da se samostalno bori da zadrži osnovne poslovne funkcije i kontinuitet poslovanja i djelovanja.

QSS već sedmicama pomno prati razvoj situacije vezane za pandemiju Corona (COVID-19) virusa i sukcesivno uvodi mjere zaštite.

QSS je također aktivirao svoj plan za zaštitu kontinuiteta poslovanja i odlučni smo u nakani da u suradnji sa svim našim cijenjenim partnerima omogućimo da i Vi svoje planove za zaštitu kontinuiteta poslovanja brzo i bezbolno sprovedete što prije u djelo.

Odluka QSS-a je da svim našim poslovnim kontaktima za vrijeme trajanja proglašenog stanja nesreće i vanrednog stanja u zemlji besplatno obezbijedimo dodatne Cloud i softverske resurse potrebne za zaštitu kontinuiteta poslovanja.

Naša kompanija u suradnji sa partnerima već aktivno pomaže zdravstvenim i obrazovnim institucijama u zemlji da skupa što brže i bezbolnije prođemo kroz jedan do sada neviđeni društveni i poslovni izazov.

Budimo odgovorni, budimo solidarni. Ostanimo udaljeni i povezani da bi se nakon ovoga još više zbližili", poručio je Isan Selimović direktor kompanije QSS

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo