al

Poljoprivreda i hemija

Radite sa snagom prirode uz Husqvarna duvače

28.07.2018 09:08:49 / Izvor: Akta.ba

Husqvarna duvači Vam omogučavaju da radite sa snagom prirode

Razmislite o duvačima. Prva stvar koja Vam padne na pamet je očigledna – uklanjanje lišća i otpada iz Vašeg vrta. Ali ono što možda ne znate je da Vap Husqvarna duvač možete koristiti i za mnogo drugih poslova. Ukratko, to je moćan alat za bilo koju vrstu čišćenja.

Očistite iznutra i izvana

Husqvarna duvač se može koristiti za više različitih poslova – čišćenje lišća u vrtu i čišćenje natkrivenih ili zatvorenih objekata.

Sačuvajte sebe od povreda

Dovršite posao bez umora i osjećaja istrošenosti. Naši duvači lišća su ergonomski dizajnirani i čuvaju vaša leđa i ruke od povreda.

Otišlo sa vjetrom

Motor, moćan i jednostavan za startovanje u kombinaciji sa efikasnim fenom daje vam visoku brzinu i veliki protok zraka.

Snaga benzina sa inovacijama baterije

Može li baterijski duvač stvarno biti efikasan kao mašine na benzin? Kratak odgovor je da. Husqvarna baterijski duvači su pogonjeni inovativnom baterijskom tehnologijom. Ne samo da ćete dobiti dobre performanse, nego i nizak nivo buke, najnapredniju ergonomiju u klasi i upotrebljivost. Husqvarna Baterijski Duvač se može koristit i za unutrašnje i vanjske zadatke, kao što su čišćenje hala. Ima savršen balans, trenutan start, regulisanu kontrolu duvanja i režim dodatnog pojačanja snage duvanja.

Ergonomska i udobna upotreba

Možete završiti svoj posao bez osjećaja umora i istrošenosti. Husqvarna duvači lišća imaju ergonomski dizajn i sačuvati će vaša leđa i ruke od povreda. Pametna ručka minimalizuje zamarajuće vibracije a može se i prilagoditi okretanjem na većini naših leđnih duvača. Mnogi imaju i gumene umetke za stabilan, udoban stisak. Uprtač koji smanjuje opterećenje čini vaš Husqvarna Leđni Duvač udobnim i jednostavnim za korištenje. I ne brinite za uznemiravanje komšija – naši baterijski duvači su dizajnirani da budu veoma tihi.

Pametniji izbor za životnu sredinu

Životna sredina je naš zajednički interes i briga. Zajedno možemo umanjiti naš uticaj na nju praveći pametan izbor. X-TORQ® motor u Husqvarna benzinskim duvačima će umanjiti emisiju štetnih izduvnih gasova do 75% i povećati štednju goriva do 20% u poređenju sa prethodnim modelima bez X-TORQ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija