Radnici Blicneta snimili audio priče za djecu

11.08.2021 15:41:43
Radnici Blicneta snimili audio priče za djecu

Dragi roditelji, vašoj djeci stiže dodatna zabava a vama pomoć u pričanju priča.

Dragi roditelji, vašoj djeci stiže dodatna zabava a vama pomoć u pričanju priča.

Radnici Blicneta su za klince i klinceze napravili audio snimke poznatih priča za djecu. Grupa radnika se odlučila da podrži projekat “Blicnet priče za djecu” i pročitaju neku od poznatih priča. Nakon obavljenog internog konkursa za čitanje organizovano je snimanje priča iz cijelog svijeta.

Audio snimcima priča dodana je lijepa muzička podloga što je pričama dalo posebno ugodan ton i atmosferu. Rezultat zajedničkog rada jeste petnaest audio priča pročitanih na novi i originalni način.

“Htjeli smo da napravimo još nešto korisno za djecu i njihove roditelje. Slušanjem djeca obogaćuju svoj rječnik, podstiču maštu i kreativnost. A roditelji se ponekad umore od čitanja i ponavljanja istih priča djeci, pa im naše audio priče mogu biti podrška u zabavi njihove djece!”, poručuju radnici.

Audio priče su objavljene na sajtu priča pricezadjecu.blic.net u sekciji Audio priče.

Pozivamo vas da poslušate priče u kojima su naratori zaposleni Blicneta. I, naravno, pozivamo vas da javite svoje utiske…

PODIJELI:
TAGOVI: blicnet priče za djecu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo