Radujemo se povratku u školske klupe u septembru!

30.06.2021 10:01:45
Radujemo se povratku u školske klupe u septembru!

BH Telecom kao kompanija koja posebnu pažnju usmjerava na aktivnosti društvene odgovornosti

BH Telecom kao kompanija koja posebnu pažnju usmjerava na aktivnosti društvene odgovornosti je za vrijeme pandemije i stanja uzrokovanog korona virusom sprovela niz aktivnosti kako bi građanima Bosne i Hercegovine pomogla u prevazilaženju krizne situacije.

BH Telecom je po uzoru na školsku 2019/2020 godinu na početku školske 2020/2021 odmah sve svoje kapacitete stavio na raspolaganje za podršku  pri realizaciji nastavnog procesa na područjima gdje su krizni štabovi donosili odluke o online odvijanju nastave.

S ciljem nesmetanog odvijanja online nastave, BH Telecom je pozvao sve predstavnike osnovnih i srednjih škola da dostave podatke o učenicima koji nemaju omogućen pristup internetu, kako bi u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima i mrežnim kapacitetima omogućio pristup online nastavi što većem broju učenika.

Tako je besplatan internet obezbijeđen za više od 1.800 učenika iz BiH, odnosno svima onima koji su se javili na poziv. Pristup i korištenje interneta usluga su bili besplatni dok je trajala online nastava.

Brojne partnerske kompanije i organizacije su prepoznale značaj ove aktivnosti koju je realizovao BH Telecom i priključile su se kroz dodjelu tableta i laptopa učenicima širom naše države, a u skladu sa iskazanim potrebama škola.

S obzirom na to da nam se približava završetak nastave na svim područjima gdje smo obezbijedili besplatan internet, vaše druženje sa BH Telecomom možete nastaviti koristeći neke od naših usluga.

Ostanimo i dalje povezani!

Budi Ultra cool!

Za najviše surfanja u pokretu, besplatnog korištenja Facebooka, Instagrama i TikToka iskoristi našu super akcijsku ponudu  “Sve je lako kad si Ultra”!

Uz to, dobivaš i GRATIS Moja web TV!*

Akcijske dokupe možeš aktivirati i putem: usluge Moj vodič (pozivanjem koda *110# i odabirom akcijske ponude), USSD kodova i slanjem ključne riječi na SMS broj 061 11 18.

ALI, AKO DOKUPIŠ PUTEM APLIKACIJE MOJ BH TELECOM I WEBSHOPA, DODATNO SE ZABAVI UZ 50% VIŠE GIGA!

  • 20 GB/ 30 GB interneta / 1 dan / 2 KM

+ free FB, Instagram i TikTok

  • 15 GB/ 22.5 GB interneta / 7 dana / 7 KM

+ free FB, Instagram i TikTok

+ GRATIS Moja web TV*

Uz dnevne i sedmične dokupe, tu je i fantastični mjesečni dokup:

  • 15 GB / 30 dana / 15 KM

+ GRATIS Moja web TV*

Predstavili smo ti super opcije dokupa mobilnog interenta, a tvoje je da izabereš neku prema svojim potrebama.

Stoga, učini to čim prije i doživi najbolje moguće iskustvo surfanja sa gigama iz BH Telecoma!

Sve akcijske dokupe možeš pronaći na webshopu na linku ovdje.

PODIJELI:
TAGOVI: bh telecom online škola

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak