R&S - Akcijska cijena kancelarijskih stolica

18.01.2021 10:17:17
R&S - Akcijska cijena kancelarijskih stolica

Više se koncentrišite na posao, a manje na bol u leđima - kupite ergonomske kancelarijske stolice koje će Vaš svaki radni dan učiniti boljim.

Jeste li napisali ciljeve za 2021. godinu? :) Koliko njih se odnosi na svakodnevni užitak? Obzirom da Vam iz kompanije R&S žele uživanje u svakom danu, maksimalnu udobnost i poboljšanje produktivnosti u novoj godini, odlučili su sniziti najpopularnije modele kancelarijskih stolica. Akcija traje do isteka zaliha, a najkasnije do 31.01.

Više se koncentrišite na posao, a manje na bol u leđima - kupite ergonomske kancelarijske stolice koje će Vaš svaki radni dan učiniti boljim. U ovoj godini se riješite stolica koje nisu najodgovarajuće za Vaše potrebe. R&S predstavlja izdvojenu ponudu kancelarijskih stolica po odličnim cijenama:

Zdravlje je najvažnija determinanta kvalitete života. Ukoliko tijelo nema kvalitetan i fleskibilan oslonac, dugoročno možemo stvoriti zdravstvene probleme, a da toga ne budemo ni svjesni. Osigurajte povećanu produktivnost, kvalitet rada i zadovoljstvo zaposlenih, naručite kancelarijske stolice po odličnim cijenama!

Minimalna narudžba za pravna lica iznosi 50 KM, a za fizička lica 25 KM. Cijena dostave brzom poštom iznosi 9 KM. Narudžba može sadržavati i druge proizvode iz naše ponude.

Želite naručiti? Registrujte se na web shop: www.ris.ba i pretražujte proizvode brzo i jednostavno imajući dostupne informacije o cijeni i stanju lagera.

PODIJELI:
TAGOVI: R&S stolice kancelarijske stolice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer