R&S predstavlja novi katalog: 15% popusta za promo narudžbe od 1. do 15. novembra

01.11.2021 14:23:21
Više od 20.000 proizvoda koji će vam olakšati poslovanje

Više od 20.000 proizvoda koji će vam olakšati poslovanje

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo, jedan od vodećih distributera i uvoznika kancelarijskog, promotivnog materijala, namještaja, sredstava za čišćenje, IT opreme, zaštitne opreme i medicinskih sredstava, već 25 godina snabdijeva bh. tržište pomenutim proizvodima neophodnim za poslovanje. Kako bi klijentima olakšali posao i pomogli u ostvarenju njihovih ciljeva, R&S na kraju svake godine pomno bira proizvode i novitete iz pomenutih kategorija i predstavlja ih u katalogu za narednu godinu. Odlična ponuda, povoljne cijene i bogata inspiracija očekuju vas i u izdanju kataloga kompanije R&S za 2022. godinu, koji dolazi na skoro 400 strana. Više informacija o tome donosimo u razgovoru s Merimom Habul Zuberović, marketing menadžericom R&S-a.  

Kakav sadržaj i artikli očekuju kupce u novom izdanju ove publikacije?

Svake godine je pred nama veliki izazov – izdvojiti artikle koji će biti predstavljeni u katalogu. Naša kompanija u ponudi ima preko 20.000 artikala, te smo se zaista potrudili da izdvojimo one za koje smatramo da bi kupcima bili najinteresantniji. U ovogodišnjem katalogu smo izdvojili novitete, bestsellere i must have proizvode koji će olakšati narudžbu kupcima. Kroz te oznake mogu vidjeti koje smo proizvode tek uvrstili u ponudu, koji su najprodavaniji i koje vrlo rado preporučujemo. 

Bliži nam se kraj godine, tako da katalog započinje s kategorijom Promo materijal. Predstavili smo mnogo noviteta koji će se, vjerujem, veoma dopasti kupcima. Nakon toga slijedi naša nova kategorija: Zaštitna oprema i medicinska sredstva u kojoj predstavljamo artikle koji su naročito popularni od prethodne godine kada smo se, nažalost, suočili s pandemijom. Higijenski pribor i kancelarijski materijal su nešto što najčešće treba kompanijama na svakodnevnoj osnovi, te smo se potrudili da izdvojimo najneophodnije. Zatim slijede artikli uredskog namještaja gdje smo u fokus stavili uredske stolice, te artikli IT opreme. Katalog završava STEAM opremom namijenjenom obrazovanju 21. stoljeća.

Pandemija COVID-19 unijela je promjene u brojnim sferama poslovanja. Kompanija R&S je pravovremeno odgovorila na ovu situaciju, obogativši ponudu proizvodima iz kategorije Zaštitna oprema i medicinska sredstva. Koji su to proizvodi? 

Zahvaljujući predanosti, odgovornosti i entuzijazmu naših zaposlenika, možemo odgovoriti najzahtjevnijim poslovima. Uspješno smo odgovorili na COVID-19 krizu, te od 2021. godine u našoj ponudi možete pronaći i proizvode iz kategorije Zaštitna oprema i medicinska sredstva, među kojima su: zaštitne maske za lice za djecu i odrasle, jednokratne rukavice, jednokratni kombinezoni i mantili, jednokratne kape i navlake za obuću, toplomjeri i druga zaštitna oprema i medicinska sredstva.

Da li u katalogu, osim proizvoda, možemo pronaći više informacija o uslugama kompanije R&S? Koje su to usluge?

Već 25 godina kupcima olakšavamo posao. Iako je to slogan kompanije, rekla bih da je to nešto s čim živi svaki uposlenik firme – istinska želja da kupcima pojednostavimo svakodnevnicu i ponudimo najbolje rješenje. Upravo zbog toga, u našoj ponudi se osim proizvoda mogu pronaći i razne dodatne pogodnosti za kupce. Svi kupci promo materijala štampu mogu uraditi u našem grafičkom studiju. Ukoliko planiraju promotivnu aktivnost ili žele izabrati najbolje poklone za klijente i poslovne saradnike, ne moraju sami razmišljati šta učiniti. Naš kreativni tim će ponuditi marketing savjetovanje te predložiti najbolje proizvode koji se uklapaju u predviđeni budžet. Kupci koji žele urediti svoj kancelarijski prostor ne moraju eksterno angažovati arhitekte koji će im ponuditi najbolje rješenje, jer osim prodaje kancelarijskog namještaja nudimo i uslugu projektnog opremanja. U našoj ponudi se nalazi i usluga upravljanja printom, što definitivno preporučujem svim kompanijama koje žele smanjiti troškove povezane sa štampanjem. 

Da li je katalog dostupan u digitalnoj formi i na koji način se može preuzeti/poručiti?

Katalog je dostupan na našoj web stranici. Svi zainteresovani mogu istražiti novitete i druge predstavljene proizvode klikom na link. Kolegice i kolege, koji su u direktnom kontaktu s kupcima, dostavit će nove printane kataloge našim saradnicima. 

Kada su kupcima dostupni proizvodi iz novog kataloga i na koji način mogu izvršiti narudžbu?

Većina artikala je dostupna odmah. Pripremili smo posebnu ponudu povodom promocije kataloga. Ukoliko izvršite narudžbu u prvih 15 dana promocije kataloga, odnosno od 1. do 15. novembra odobrit ćemo 15% popusta na artikle iz kategorije Promotivni materijal. To je idealna prilika za sve kupce koji žele na vrijeme pripremiti novogodišnje poklone za poslovne saradnike ili uposlenike, ali možda i nešto pronaći za sebe. Narudžbu možete izvršiti slanjem emaila na: web@ris.ba.

Novo izdanje kataloga stiže na 25. godišnjicu postojanja i uspješnog poslovanja kompanije R&S. Povodom ovog značajnog jubileja kompanija R&S je realizirala niz aktivnosti koje su naišle na pozitivan odjek u javnosti. Koje biste izdvojili kao Vama najdraže?

U toku 2021. godine smo realizovali mnogo aktivnosti kojima se ponosimo. Obilježavanje 25. godišnjice počeli smo kampanjom: "Drvo od papira" u sklopu koje smo zasadili 2.500 sadnica drveća na lokalitetu Bjelašnice i Igmana. Potom smo realizovali kampanju: "U najboljim godinama za akciju", te smo svim kupcima ponudili popularne proizvode iz svih šest kategorija sa simboličnim popustom od 25%. Jedna od meni najdražih kampanja je i "Sve nas veže igra preko mreže" u kojoj smo potpisali petogodišnji sponzorski ugovor sa ženskom odbojkaškom reprezentacijom Bosne i Hercegovine, te ih podržali u učešću na Evropskom prvenstvu. Nakon novog kataloga, za kraj 2021. godine čuvamo jednu od najznačajnijih aktivnosti koju smo realizovali u proteklom periodu, na koju smo posebno ponosni i koju planiramo uskoro podijeliti sa javnošću. 

PODIJELI:
TAGOVI: R&S novi katalog promo narudžbe

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo