al
R&S pruža rješenje Vaših problema s važnim dokumentima

Predstavljamo

R&S pruža rješenje Vaših problema s važnim dokumentima

15.09.2017 13:53:32 / Izvor: Akta.ba

Ukoliko ste dio jedne firme, onda ste sigurno upoznati s raznim problematikama koje se vežu za bitne dokumente i papire - od toga da dokumente morate zaštititi i arhivirati ili ih brzo i efikasno kopirati i skenirati, pa do toga da ih morate uništiti.

Vodeći se svojim sloganom "Olakšava posao“, R&S d.o.o. Sarajevo u tri koraka rješava probleme s važnim dokumentima: arhiviranje, digitalizacija i uništavanje.

Kako bi Vaši dokumenti bili sortirani i zaštićeni, R&S je spremio specijalni OFFICE MARKET paket za arhiviranje, koji sadrži debele fascikle, registratore i fascikle s gumicom, kao i sefove, koje možete naručiti u veličinama zavisnosti od potreba Vaše kompanije. Tu su i skeneri i hard diskovi za pohranu važnih dokumenata u digitalnom obliku. Ukoliko je dokumente potrebno uništiti, R&S iz svog asortimana nudi mašine za uništavanje koje su u mogućnosti uništiti kreditne kartice, klamerice, čak i spajalice.

Prateći potrebe svojih klijenata, R&S se odlučio za septembarsku akciju u kojoj nudi razne proizvode po sniženim cijenama.

Više informacija možete pronaći OVDJE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo