Razveselite najmlađe uz svjetiljke sa likovima kućnih ljubimaca (Foto+Video)

Predstavljamo

Razveselite najmlađe uz svjetiljke sa likovima kućnih ljubimaca (Foto+Video)

24.12.2019 16:17:10 / Izvor: Akta.ba

Razveselite svoje najmlađe uz svjetiljke Varta sa simpatičnim likovima kućnih ljubimaca. Potražite ih ekskluzivno na sljedećim lokacijama:

Energopetrol:

  • Čengić Vila,
  • Nedžarići

INA/Holdina:

  • Stup,
  • Lepenica lijevo i desno
  • Neum
  • Bosanski Brod

ZA RAZIGRANU DJECU  I AVANTURISTE: VARTA NOVE SVETILJKE ZA DJECU

Upravo na vrijeme za „Kućne ljubimce 2“ - veliki ljetni hit osvjetljenja - VARTA potrošačke baterije sada nude dječije lampe sa glavnim likovima novog animiranog filma „Kućni ljubimci“.

NOĆNO SVJETLO ZA LJUBAV

„Suviše slatko da se ne bi gužvao“ moto je Plišane noćne lampe u obliku Gidget-a, minijaturnog pomeranskog proijekla. Puna i slatka poput bombona od pamuka, noćna lampa kompanije VARTA poziva djecu da se druže i opuštaju. Kada dijete pritisne Gedget-ovu lijevu prednju šapu, pastelno ružičasto srce na njenim grudima svijetli kako bi pomoglo da mali članovi porodice uživaju u mirnom noćnom snu. Roditelji mogu uštedjeti putovanje na dječiju sobu, jer se poslije 30 minuta noćna lampa automatski isključuje.

Noćno svjetlo kućnih ljubimaca posvećeno je psećem glumačkom filmu. Mak terijer od sada vjerno bdi nad djetetovim krevetom. Kad god ga dodirnete posudu za pse, Mak odmah počinje da svijetli u bilo kojem od dva nivoa svjetlosti. Nivo "visoki" automatski se isključuje nakon 30 minuta, a nivo "nizak" gasi se nakon 60 minuta, tako da je ova terijerska noćna svjetlost odan i pouzdan pratilac iz noći u noć.

NA OTKRIVANJU TURA SA DJEČIJOM SVETLOŠĆU

Ovo svjetlo se automatski uključuje da osvijetli put kad noćne sove počnu da se provlače kroz sobu u potpunom mraku. Ukrašen portretima Maka, Gidget, Chloe i Snovball, noćno svjetlo kućnih ljubimaca sa senzorom pokreta pouzdano otkriva svako kretanje u razmaku od tri metra i radijusa od 120 °. Isključuje se nakon 90 sekundi kako bi se kućni ljubimci mogli vratiti u san. Za duže obilaske, VARTA nudi Pets Flashlight, LED dečiju lampu kompaktne veličine sa prelepim dvobojnim dizajnom.

VARTA je kreirala novi spektar svjtla za omiljene likove kućnih ljubimaca vaše djece, omogućavajući djeci da se naspavaju i probude sljedeće jutro puni energije da uživaju u novim uzbudljivim avanturama - poput Maka, Gidget-a, Snovball-a i njihovih kućnih ljubimaca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo