Restoran Hotela Termag nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje
Za uslugu kvaliteta, brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuhari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.
Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 180 mjesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice. Posluženje pansionskih obroka je na bazi buffet stola, a za goste koji ne koriste hotelski smještaj, nudimo i a la carte jelovnik. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta, brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.
Jelovnik
Predstavlja odabranu kombinaciju jela iz nacionalne i regionalne kuhinje, povezujući srpsku i bosansku, francusku i italijansku. Gastronomski užitak uz specijalitete sa grila, sača i veriga, upotpunjen je bogatim izborom salata, poslastica i sireva.
Kuhinja
Uz raznovrsnu ponudu hrane i pića koja će Vam pružiti kompletan gastronomski ugođaj, dodata je i bogata ponuda lokalnih i stranih vina iz Srbije, Hrvatske, Francuske, Italije i Čilea.
Doručak: 07:00 - 10:00 h Večera: 19:00 - 22:00 h
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.