Rezervni dijelovi i servis za vaše CAT® strojeve

06.05.2021 09:19:13
Rezervni dijelovi i servis za vaše CAT® strojeve

Teknoxgroup vam osigurava neusporedivu pristupačnost dijelova te pruža odgovarajuće usluge i podršku

Da li ste u slučaju kvara spremni da prekinete rad na više dana ili čak sedmica i pričekate da vam distributer pronađe i isporuči potreban dio?

Teknoxgroup vam osigurava neusporedivu pristupačnost dijelova te pruža odgovarajuće usluge i podršku što će vam omogućiti da obavite sve potrebne popravke ili radove održavanja i da se brže vratite poslu.

Bez obzira koliko napora ulažu, konkurenti jednostavno ne mogu postići originalnu Cat® kvalitetu. Originalni dijelovi izrađeni su prema najvišim standardima i zadovoljavaju visoke kriterije pouzdanosti koju zahtijevaju Cat® strojevi. Upravo zato, upotreba originalnih Cat® dijelova ključna je za dugovječnost vaše Cat® opreme.

Zašto je Teknoxgroup vaš idealan partner u području opskrbe dijelovima? “Naša puna skladišta dijelova te pristup zalihama dijelova Cat® omogućavaju nam da vam pravovremeno osiguramo dio koji vam treba. Isporuka uključuje nove, klasične i ponovno proizvedene dijelove”, poručuju iz Teknoxgroup.

Više o dijelovima, narudžbi i isporuci istih pročitajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina