al
Right Copy dekorativne folije će uljepšati vaš životni prostor

Štampa i izdavaštvo

Right Copy dekorativne folije će uljepšati vaš životni prostor

29.04.2019 08:15:03 / Izvor: Akta.ba

Dekorativne folije za staklo su pogodne za uređenje enterijera stambenih, poslovnih i ugostiteljskih objekata. Folije su odlično riješenje bilo da je cilj kreiranje privatnosti ili dekoracija jedinstvenim dizajnom staklenih površina.

Dekorativna folija je samoljepljiva i lijepi se na glatku površinu stakla, lako se održava i jednostavno se skida bez oštećenja površine stakla.

Za koji ćete se tip folije odlučiti zavisi od toga koja je vaša primarna potreba. Za početak definišite koji je cilj upotrebe folije u određenoj prostoriji, prozoru, vratima. Da li je potreba za privatnošću, dekoracija, smanjenje prodora svetlosti...?

Dekorativne folije mogu isključivo da služe za dekoraciju, a mogu da imaju i dvojaku funkciju. Mat dekorativne folije u velikoj mjeri propuštaju sunčevu svjetlost, a istovremeno onemogućavaju pogled u unutrašnjost prostorije. Ostavljaju utisak pjeskarenog stakla i praktične su za stanove i kancelarije. Takođe se mogu koristiti u tuš kabinama.

Postoje folije koje vam omogućavaju osećaj privatnosti jer imaju efekat ogledala i sprečavaju vidljivost sa jedne strane, a s druge strane su transparentne. Pogodne su i za zaštitu od jake sunčeve svjetlosi.

Specijalna vrsta folije je sigurnosna folija koja dodatno ojačava strukturu stakla i povećava sigurnost. Sigurnosne folije smanjuju opasnost od provala i opasnost od lomnjenja stakla, zadržavajući komadiće stakla na površini folije tako da razbijeno staklo ostane unutar prozorskog okna.

Dakle, velike staklene površine traže estetsku i svjetlosnu promjenu koja se postiže dekorativnim folijama iz asortimana Right Copy d.o.o.

Detaljnije informacije pogledajte na www.rightcopy.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo