al
Right Copy digitalni studio i Izbori

Štampa i izdavaštvo

Right Copy digitalni studio i Izbori

19.09.2018 08:17:24 / Izvor: Akta.ba

Kad se izbori primaknu podrazumijeva se, naravno, da će štamparije imati posla i štampati izborne materijale. U velikim tiražima, na klasičnim ofsetnim mašinama. I glasačke listiće i promotivne materijale političkih stranaka. To je sasvim prirodno.

A digitalni segment zadnjih decenija raste i pojačava personalizirani segment predizborne kampanje.

Brendiranje štandova, roll up banneri pojedinih kandidata, personalizirani materijali pojedinaca u malim tiražima, olovke i upaljači sa imenom i prezimenom, sofisticirane namjenske razglednice sa porukom itd.

Dio kampanje koji se odnosi na ograničeni dio biračkog tijela i pojedince sa izbornih lista, a koji realizuju digitalne mašine, je svaki put sve više zastupljen i ima značajniju ulogu.

I digitalni studio Right copy d.o.o. je dio tog digitalnog segmenta i, u okviru svojih kapaciteta, realizuje prepoznatljive vizuelne elemente pojedinaca u predizbornom procesu. To se posebno odnosi na štampu velikih formata na mašini Roland VS 640 print&cut i UV štampu na Roland Versa UV LEF-200 štampaču.

A do slijedećih izbora možda stignu i noviji modeli mašina.

Napominjemo potencijalno zainteresiranim da se Right copy digitalni studio prodaje, a za više informacija kontaktirajte gdin. Nihada Hrustemovića na broj 061 211 541 ili putem emaila nihad@rightcopy.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo