Rješenje za savremeno sticanje znanja

Tehno kutak

Rješenje za savremeno sticanje znanja

08.09.2020 15:34:46 / Izvor: Akta.ba

U modernom dobu savremena tehnologija dala je značajan doprinos razvoju obrazovanja. Tradicionalni način izvođenja nastave postaje prošlost uz SMART (interaktivne) table za učenje koje su veoma jednostavne za korištenje. Sve što trebate je projektor i da panel povežete USB i HDMI kablom na laptop ili PC računar i otvorite nove mogućnosti prezentovanja i usvajanja znanja.

Iskoristite promotivne cijene do isteka zaliha i priuštite jednostavno i savremeno sticanje znanja na velikoj touch površini.

IMTEC  pored opreme nudi uslugu montaže i instalacije interaktivne opreme, te besplatnu edukaciju za korištenje interaktivnih pomagala u nastavi. Osim toga, IMTEC servisni tim posjeduje stručno znanje za servis projektora, te u svojoj ponudi ima zamjenske lampe za projektore svih vodećih proizvođača.

Akcijsku ponudu koju Vam je pripremio IMTEC pogledajte OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak