al
Rođendanska akcija - 90 godina STIHL-a

Predstavljamo

Rođendanska akcija - 90 godina STIHL-a

05.12.2016 10:16:50 / Izvor: Akta.ba

Rođendanska akcija - 90 godina STIHL-a! Do 12 % povoljnije cijene pojedinih modela motornih pila.

Povodom obilježavanja 90 godina uspješnog rada poduzeća STIHL Manko Velemotor d.o.o. provodi Rođendansku akciju od 01.12. – 31.12.2016. godine.

U akciju su uključena četiri modela  STIHL motornih pila i usisavač STIHL SE 62.

Stihl - Tehnika made in Germany

Širom svijeta marka STIHL sinonim je za kvalitet, pouzdanost i inovativnost, prije svega zbog činjenice da sa tim vrijednostima posluje već duže od 85 godina. Temelje je 1929. postavio Andreas Stihl kada je predstavio prvu pilu za dva čovjeka s motornim pogonom. To je bila prava inovacija koja je zantno olakšala rad u prirodi. Ova tehnološka prednost omogućila je kontinuirano širenje. Kod svih proizvoda naglasak je i dalje na vrhunskom kvalitetu. Time će i ubuduće ostati vjerni svom vlastitom zahtjevu, ali i zahtjevu kupaca.

Podsjećamo, MANKO velemotor je privatno preduzeće koje je utemeljeno još davne 1990. godine. Uspješno posluje kroz prodaju i servisiranje svijetskih brendova.

"Naš Know How je prednost i sigurnost kupcima i partnerima. Iza koncepta stoji jedna filozofija, a to je da nikada nismo nudili samo materijalnu vrijednost, već i prijatne doživljaje", ističu iz firme Manko Velemotor.

U obostranom interesu je da uređaji koje koristite budu najbolje sredstvo za Vaš rad Manko Velemotor kreirao je novi koncept poslovanja i tako je postao LIFE CYCLE PARTNER za Vaše uređaje kroz cijeli radni vijek, od prodaje, podrške pa do popravke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo