al
Routing: Cjelokupna usluga projektovanja industrijskih objekata

Građevina

Routing: Cjelokupna usluga projektovanja industrijskih objekata

29.10.2020 08:07:06 / Izvor: Akta.ba

Industrijski objekti podliježu posebnim propisima i imaju specifične zahtjeve u pogledu njihovog projektovanja i izvođenja. Posebnu pažnju potrebno je obratiti na protivpožarni i ekološki aspekt prilikom projektovanja i izvođenja, te tehnološku šemu objekta.

Kapaciteti Routing d.o.o. Banja Luka omogućavaju multidisciplinaran pristup, detaljnu analizu i izradu varijantnih idejnih rješenja, te izradu preciznog glavnog projekta sa kvalitetnim predmjerom i predračunom kompletnih radova. Na ovaj način investitor (bilo da je u pitanju javni ili privatni naručilac) dobija kompletan uvid u investiciju, fukcionalan i ekonomičan objekat, a izvođači sve neophodne podatke za izvođenje radova.

Kao partner i savjetnik klijentima Routing nudi cjelokupnu uslugu, od izrade preliminarnih analiza, planova i procjena, preko projektovanja do vođenja cjelokupnog projekta do upotrebne dozvole. Bogato iskustvo u nadziranju izvođenja radova na ovoj vrsti objekata čini nas vrlo konkuretnim, te pravim izborom za kompletnu uslugu ondje gdje je cilj kvalitet, brzina i zadovoljstvo u pogledu krajnje realizacije objekta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina