al
S Baumit toplinskom izolacijom kod kuće ste uvijek u dobrim rukama

Građevina

S Baumit toplinskom izolacijom kod kuće ste uvijek u dobrim rukama

13.09.2019 08:12:05 / Izvor: Akta.ba

Zašto izolirati svoju kuću

Ugodno življenje i zdrava klima - to su osobine koje od obične kuće čine dom i među četiri zida donose osjećaj udobnosti i sigurnosti. Ovdje važnu ulogu igra toplinska izolacija. S toplinskom izolacijom, kod kuće ste uvijek u dobrim rukama.

Savršena zaštita

Toplinska izolacija Baumit djeluje kao savršena zaštita nosivih konstrukcija prostora za stanovanje. Zidovi su zaštićeni od vremenskih utjecaja, pojave plijesni na unutarnjim zidnim površinama; vanjski premaz je bez toplinskih mostova, pukotina i oštećenja.

Prednosti toplinske izolacije. Donesite pravu odluku!

Financijske uštede

Toplinska izolacija na dva načina. Tokom hladnih mjeseci, uklanjanjem toplinskih gubitaka smanjuju se troškovi grijanja, a tokom vrućih mjeseci potreba hlađenja svedena je na najmanju mjeru. Toplinskom izolacijom vašeg doma štedite više od 50% troškova za energiju.

Racionalno odabran nosivi zid u kombinaciji s pravilno projektiranim sustavom toplinske izolacije donosi investitoru značajne uštede troškova realizacije, sigurnije malterisanje interijera bez posebnih zahtjeva za sistem maltera i sigurnu izvedbu detalja.

Učinkovita i odgovorna gradnja

Toplinsku zaštitu unutrašnjih prostora u slučaju sustava "nosivi zid + toplinska izolacija" možete postići smanjenjem ukupne debljine vanjske konstrukcije; to u praksi na oko 200 m² izgrađene površine donosi i do 4 m² dodatne korisne površine. Korisnik će biti zadovoljan povećanjem korisne površine za stanovanje, a investitor zbog veće učinkovitosti ulaganja, osobito u gradovima u kojima je građevinsko zemljište skupo.

Baumitovi sustavi toplinske izolacije ne samo da štede energiju već i učinkovito pridonose zaštiti okoliša. Zahvaljujući smanjenoj potrošnji energije i ljeti i zimi, emisije CO2 padaju za više od 50%. Na taj način, toplinska izolacija omogućuje odgovorni pristup vlastitom stanovanju danas, kao i životu naše djece u budućnosti.

Toplo zimi

Izolacija štiti vašu kuću i zadržava toplinu tamo gdje je to potrebno. Istovremeno, masivni unutarnji zidovi nakupljaju toplinu i zatim ju zrače natrag.

Hladno ljeti

Toplinska izolacija ljeti djeluje kao štit za vaš dom - sprječava pregrijavanje zidova, čineći unutarnji zrak ugodno svježim.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina