al
Sa Atraktivom do tekstilnih podnih obloga budućnosti

Nekretnine i enterijer

Sa Atraktivom do tekstilnih podnih obloga budućnosti

26.12.2018 08:46:10 / Izvor: Akta.ba

Izgled poslovnog prostora je često odraz imidža kompanije, hotela, restorana... Kroz poslovni prostor klijenti stiču utisak o Vašoj profesionalnosti i politici poslovanja, a zaposleni ga doživljavaju kao mjesto koje podstiče inspiraciju i efikasnost u radu. Zbog toga je izbor adekvatnih podnih obloga od izuzetnog značaja pri opremanju poslovnog enterijera.

Tekstilni podovi su najčešća vrsta podova koja se upotrebljava u hotelima, kancelarijskim prostorima, stanovima, restoranima i prodajnim objektima. Dobra zvučna i toplotna izolacija, kao i vrlo širok spektar  tkanja, gustina, visine vlakna, dezena, pružaju korisnicima mogućnost da izaberu pravi tekstilni pod za svoj prostor. Tekstilni podovi namjenjeni za poslovne prostore, hotele mogu biti u rolnama ili pločama 50×50 cm. Tekstilni podovi u rolnama su predviđene za upotrebu u hotelima, kasinima, kinima i pozorišnim salama, restoranima.

Tekstilni pod u pločama svoju primjenu najčešće pronalazi u kancelarijskim prostorima. Karakteriše ih jednostavna ugradnja, lako održavanje i laka zamjena pojedinih ploča u slučaju potrebe.Atraktiv d.o.o. je firma koja u svojoj širokoj ponudi ima i tekstilne podove vrhunske kvalitete.Kod njih možete naći sljedeće vrste tekstilnih podova:

  • DESSO Vintage
  • AirMaster
  • Stratos Blocks
  • Verso
  • Essence stripe

U svom dugogodišnjem poslovanju imaju veliku referencu objekata koje su pratili sa svojim prodajnim asortimanom. Jedna od tih refereci je i Hotel Blanca na Vlašiću koji im je ukazao svoje povjerenje i spremno i u novom ruhu dočekao sezonu i Novogodišnje praznike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer