al
Sa Atraktivom uživajte u boljoj kvaliteti života kod kuće

Građevina

Sa Atraktivom uživajte u boljoj kvaliteti života kod kuće

22.03.2018 08:30:46 / Izvor: Akta.ba

Vodeći se motivom "Mudrost je iskoristiti vrijeme i znanje na pravi način“ u kompaniji Atraktiv d.o.o. odlučili su da proljeće dočekaju spremni i da znanje dopune stečenim iskustvom na održanim prezentacijama početkom godine.

Jedna od bitnijih jeste suradnja sa kompanijom Baumit, stoga zajedničkim snagama pristupaju edukacijama kupaca u programima "fasada i toplinske izolacije“.

Zašto educirati?

Razlog je u razumjevanju mišljenja : "Uživajte u boljoj kvaliteti života kod kuće.“

Blagostanje i zdrava atmosfera  enterijera: to su kvalitete koje čine dom. Najbolji način stvaranja ugodne okoline jeste odabir prave toplinske izolacije. To će vam pomoći stvoriti ugodnu sobnu temperaturu u bilo koje doba dana ili godišnje doba.

Troškovi za grijanje predstavljaju čak do 75 posto ukupnih troškova energenata u prosječnom kućanstvu. Stoga je praktično izolirati svoj dom i uštedjeti na troškovima grijanja. Izolacija vanjskih zidova nudi daleko najjednostavnije i najisplativije rješenje za bolji učinak izolacije. Stavljanjem izolacije na zgradu/kuću, gubitak topline drastično se smanjuje, a vaša životna sredina je značajno poboljšana. A najbitnije od svega, dobro je i za okoliš !

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina