Sa Baumit Metallic premazima površine počinju živjeti

Građevina

Sa Baumit Metallic premazima površine počinju živjeti

17.01.2020 07:54:13 / Izvor: Akta.ba

Trend struktura metal

Ne morate biti fan heavy metala da biste voljeli metalik, šljokice i svjetlucanje, ali mora biti toplo i bogato. Površine počinju živjeti, bilo da je riječ o metalik usnama, torbicama ili tapetama. Čak se i kuće vole zaogrnuti u bogate metalik efekte i vješto se igraju sa svjetlosnim efektima u određeno doba dana.

Baumit Metallic

Metalik premaz

Gotovi, visokootporni, metalik premaz na disperzivnoj osnovi. Obrada sredstvima tehnike špricanja ili valjkom od jagnjeće kože – vidi tehnički list (izvođenje povjeriti samo specijalno obučenim iskusnim izvođačima sa odgovarajućim predznanjem).

  • sa metalik efektom
  • vodoodbojan i paropropusan
  • za struktuirane površine

Upotreba na glatkim podlogama moguća samo za male površine. Kod površina koje trebaju biti glatke paziti na odgovarajuću prethodnu obradu i pripremu (brušenje s odgovarajućom granulacijom - temeljito oprati i očistiti).

Izbor boje

Svi prikazani uzorci boja služe kao vizuelni vodič za odabrani proizvod. Preporučuje se izrada uzoraka na fasadi za odobrenje prije finalne narudžbe i primjene. Male razlike između prikazanih boja, boja u ton karti, gotovih uzoraka boja, dostavljenih uzoraka i dostavljenih materijala mogući su zbog proizvodnih procesa i ne mogu se reklamirati. Ujednačenost boje i teksture može se osigurati samo u proizvodnoj seriji/šarži. Napomena: Struktura i priroda podloge mogu uticati na stvarni izgled boje.

 

PREUZMI DOKUMENT:
tehnicki_list.pdf

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina