Sa Jumbom uvijek imate razlog za slavlje!

Tekstil i aksesoari

Sa Jumbom uvijek imate razlog za slavlje!

07.12.2020 12:28:33 / Izvor: Akta.ba

Dolaze božićni i novogodišnji praznici, pa su ukrašavanje doma i priprema poklona jedan od načina da u potpunosti prizovete Novu godinu, nove želje i planove. Pokloni i ukrasi znak su ljubavi prema našim najmilijima.

JUMBO u potpunosti ispunjava vaše potrebe i želje kroz širok spektar proizvoda za proslave koji imaju za cilj da vam pomognu da svoju kuću ispunite veselom i domaćinskom atmosferom.

Inspirišite se ovim novim idejama o tome kako pripremiti toplu i srećnu porodičnu atmosferu pomoću rasvjete, ukrasa, poklona, jelke i bogate praznične trpeze.

Ukrašavanje novogodišnje jelke

Novogodišnja jelka je najvažniji simbol praznika i oko nje se okuplja svaka porodica u sreći i veselju. Naravno, ukrasi za jelku potpuno zavise od nečije mašte. Na primjer možete koristiti lampice i druge ukrase poput kugli, mašni, pahuljica, zvončića i sličnog, a sve to, naravno, možete pronaći u Jumbu!

 

Dekoracija doma

Imate li slobodnog prostora na zidu? Odlično! Svaki slobodan prostor može biti vaš saveznik prilikom ukrašavanja. Lampice su najčći ukras, ali mogli biste koristiti i potpuno novog Djeda Mraza kojeg možete pronaći u JUMBU i ne morate brinuti hoće li Djed Mraz doći ove godine kod vas. Čar praznika je i u druženju sa voljenima, pored kamina. Sve će oči biti uprte u laganu vatricu, zato budite kreativni i dodajte nešto više od suvenira, možda svijeće ili novogodišnje vijence. Sve je na vama.

Ako u svojoj kući nemate kamin, to ne znači da ne možete okačiti crvenu čarapu za vrijeme praznika. I u modernoj prostoriji možete okačiti novogodišnju čarapu na zid i okružiti je lampicama i girlandama.

 

 

 

Novogodišnja rasvjeta

Mora biti postavljena na pravi način kako bi se stvorila savršena atmosfera. Mogle bi se koristiti i svijeće, velike, visoke, kratke, ali uvijek tople i umirujuće. Svijeće mogu biti i u staklu, keramici, držaču od kristala, mogu biti srebrne ili zlatne, to zavisi od načina na koji želite urediti ukrase u svojoj kući. Svjetla nisu namijenjena samo za ukrašavanje jelke veći za prozore, balkone i sve prostorije.

Širite radost sa proizvodima za svaki dan

Možda je jedan od najboljih i najlakših načina da osjetite duh praznika zamjena standardnih predmeta u kući sa novima. Izbor je beskonačan - od lampi, preko tekstila, do čaša i tanjira.

Dekoracija stola

Crvena, zlatna, bijela ili srebrna, glavne su boje koje mogu ukrasiti vašu trpezu do savršenstva. Samo oni smjeli znaju načine ukrašavanja malim kreativnim detaljima kako bi se dobila savršena atmosfera. Bijela boja donosi čistoću, crvena donosi trijumf elegancije, zlato i srebro donose stil i otmjenost vašoj kući. Koju god boju odabrali u Jumbu, važno je da svaka od njih doprinosi proslavi praznika sa svojim porodicama i uvijek daje razloga da se okupimo.

Poklanjanje

Najvažniji ritual tokom praznika je razmjena poklona. Trenutak je to prisjećanja starih uspomena iz djetinjstva i važnih životnih prekretnica. Ljudi se raduju, postoje oni koji vas iznenade neobičnim poklonima i oni koji se trude dati sve od sebe za ljude koje vole.

Tokom pripreme ne zaboravite na najvažniji detalj:

Praznici su još ljepši kada su radost, bliskost koju dijelimo i ljubav u zraku. To su najvažnije stvari zbog kojih godina postaje takva kakva je.

 

Za više detalja i ideja posjetite Jumbo BIH na Facebooku i @jumbo_bih na Instagramu. I naravno dobrodošli ste u našim prodavnicama u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Bijeljini i Cazinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari