al
Sa Kamen Dizajnom dopustite svojoj individualnosti da se pokaže

Građevina

Sa Kamen Dizajnom dopustite svojoj individualnosti da se pokaže

19.04.2019 08:06:14 / Izvor: Akta.ba

Dopustite svojoj individualnosti da se pokaže u najboljem svjetlu. Napravite izbor kakav ste oduvijek željeli. Dizajnirati svoje dnevno okruženje bilo da se radi o unutrašnjem ili vanjskom prostoru znači ugraditi dio svoje ličnosti u njega. Kamen Dizajn d.o.o. će vam pomoći da svoje ideje ostvarite na način kako ste to zamislili.

Sa velikim izborom proizvoda, sa neograničenim izborom boja i po atraktivnim cijenama sada možete napraviti svoj životni prostor onakvim kako vi to zaslužujete. U svom dnevnom boravku, na terasi, u podrumu, bašti, u hodniku ili na stepenicama... Luksuz prirodnog kamena, mermera ili granita. Proizveden od betona po tehnologiji koja daje potpuno vjeran izgled prirodnom, tako da će i najbolji stručnjaci teško uočiti razliku.

Predstavljamo vam ploče proizvedene u našoj zemlji, od domaćih materijala, vrhunskog izgleda, poput najljepših prirodnih vrsta kamena, potpuno neškodljive po čovjeka i njegovu okolinu. Ove ploče je moguće koristiti u stambenim i industrijskim objektima, na javnim površinama ili privatnim okućnicama, vani ili unutra. Potpuno svejedno gdje jer njihove osobine dopuštaju to.

Njihovi proizvodi su prilagođeni za postavljanje na unutrašnjim i na vanjskim površinama.

Osim mermera od betona, Kamen dizajn vam može ponuditi bijele, bež i crne mermere. Sve proizvode sijeku na dimenzije prema individualnim željama i zahtjevima kupca.

Između ostalog, za vas uvijek imaju posebne akcije, koje možete pogledati ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina