al
Saga Energy - Pokreće svijet

Industrija i energetika

Saga Energy - Pokreće svijet

12.05.2020 11:57:45 / Izvor: Akta.ba

Od 33.000 analiziranih kompanija u Bosni i Hercegovini samo 16% je zadovoljilo stroge međunarodne kriterije bonitetne pouzdanosti. Među 5.200 kompanija u ”klubu poželjnih poslovnih partnera” svoje mjesto našla je i Saga Energy d.o.o.

Izbor Saga Energy d.o.o. za bonitetno pouzdanu kompaniju predstavlja veliku satisfakciju te ujedno potvrđuje da se sav trud i rad koji se ulaže isplati, što su prepoznali stručni ljudi koji analiziraju tržište.

Razlog dobijanja titule je uredno izmirenje obaveza prema državi, dobavljačima, zaposlenima kao i kontinuirani rast kompanije. Također, smatraju da će im ovaj vid odlikovanja pomoći kod budućih kupaca, koji će transparentno moći vidjeti da su bonitetno pouzdana kompanija i samim tim im olakšati odabir njihovog novog dobavljača. Titula im ujedno daje i dodatnu motivaciju da budu još bolji i da kompanija Saga Energy u budućnosti bude ponovo tema uspješnog poslovanja.

Uprkos odličnim rezultatima koje su do sada postigli, a koji su razlog dobijanja titule bonitetne pouzdanosti, cilj Saga Energy – a jeste, da u budućnosti povećaju svoje uspjehe, te prošire svoje poslovne djelatnosti.

Podstrek im svakako daje ovo vrijedno poznanje, a zahvaljujući njihovim partnerima i saradnicima vjeruju kako će i u budućnosti biti autori uspješnih i lijepih priča, što poručuju iz Saga Energy Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika